Bekteshi paralajmëroi krijimin e një fondi turizmi me vlerë mbi se 2 milion euro

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 8, 2020 22:43

Bekteshi paralajmëroi krijimin e një fondi turizmi me vlerë mbi se 2 milion euro

Shteti do të krijojë një fond turizmi që do të punojë nën Ministrinë e Ekonomisë dhe do të ketë në dispozicion të tij mbi dy milion euro për të përmbushur nevojat e hotelierëve, hotelierëve dhe agjencive të udhëtimit për të kapërcyer problemet e shkaktuara nga koronavirus në sektor, njoftoi Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në “Top Tema” në Telma, përcjell FLAKA.

“Kriza do të kalojë, dhe ne nuk do t’i lëmë punëtorët në rrugë. Shteti do të plotësojë nevojat e tyre. Si biznesmenë dhe si shtet, duhet të punojmë shumë për të kursyer sa më shumë punë në vendin tonë në gjendje të jashtëzakonshme. Do të jetë mirë për shtetin, por në të njëjtën kohë për punëdhënësit sepse pas krizës ata do të duhet të punojnë përsëri me të njëjtët njerëz”, tha Bekteshi.

Ai vuri në dukje se 5.7 milion euro ishin veçuar për hua pa interes, dhe ishin siguruar 8 milion euro shtesë. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 8, 2020 22:43