Berlin ’89: Vëllezërit kundër Murit | VIDEO

Berlin ’89: Vëllezërit kundër Murit | VIDEO

Dy vëllezër, të ribashkuar pas disa vitesh të ndarë nga Muri i Berlinit, nisën një fushatë veprimesh radikale – të armatosur me shishe të birrës të mbushura me benzinë dhe një video-kamerë.

Historia e tyre sot është roman grafik që përdoret në shkollat e Gjermanisë. VIDEO

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 10 Tetor, 2019 09:07

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.