Besimi: 31 mijë familje marrin vauçer për energji elektrike

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 21:22

Besimi: 31 mijë familje marrin vauçer për energji elektrike

T&S

Ministri i Financave, Fatmir Besimi, ka theksuar sonte se sa i përket çmimit të rrymës për amvisëritë është intervenuar nga TVSH-ja dhe kjo tani e bën më të lehtë.

“Për kategoritë e rrezikuara tashmë ka një masë. Ata që janë kategori sociale marrin nga 1.000 denarë vauçer për rrymë. Rreth 31 mijë familje marrin vauçer të tillë.

Aktualisht, 9.000 pensionistë të tjerë marrin vauçer për këtë efiçencë energjetikë. Ajo pjesë mbulohet nga masat ekzistuese”, tha Besimi në emisionin “Vin-Vin”./Telegrafi/

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 21:22