Bien Instagram dhe Facebook në gjithë botën

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 17, 2020 22:52

Bien Instagram dhe Facebook në gjithë botën

Rrjetet sociale Facebook dhe Instagram duket se po pësojnë ndonjë sulm, pasi për disa minuta tashmë janë jashtë përdorimit.

Nuk dihet ende se çfarë ka ndodhur, por e gjithë kjo situatë ka krijuar kaos te përdoruesit.

Sakaq pritet ndonjë reagim zyrtar nga zyrat përgjegjëse.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 17, 2020 22:52