Bilall Kasami nesër pranon postin e kryetarit të komunës nga Teuta Arifi

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 23:06

Bilall Kasami nesër pranon postin e kryetarit të komunës nga Teuta Arifi

Nesër bëhet pranim dorëzimi i mandatit të kryetarit të komunës së Tetovës, Bilall Kasamit.

Siç mësohet Kasami do të pritet nga Teuta Arifi për të dorëzuar mandatin Kasamit.

Kasamin do të qeveris në koalicion me ASH dhe VMRO-në në Tetovë./TetovaSot

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 23:06

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...