Binjakëzohen Kumanova dhe Gjilani, nënshkruhet memorandum mes Dimitrievskit dhe Hazirit

Desk
By Desk November 10, 2020 21:09

Binjakëzohen Kumanova dhe Gjilani, nënshkruhet memorandum mes Dimitrievskit dhe Hazirit

Me rastin e 11 Nëntorit, Ditës së Qytetit, kryetari i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski u takua me kryetarin e komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në mënyrë që të nënshkruajë një Marrëveshje bashkëpunimi.

Kjo Marrëveshje është rezultat i marrëdhënieve tradicionalisht të mira midis dy komunave dhe bashkëpunimit afatgjatë të suksesshëm në projekte dhe programe zhvillimi për zhvillimin e ndërsjellë dhe promovimin e marrëdhënieve ekonomike dhe kulturore.

Më parë, të dy kryetarët e komunave ishin pjesë e ekspozitës tradicionale të artistëve të Kumanovës, e cila u ndoq nga njëmbëdhjetë artistë akademikë (piktorë, grafikë, skulptorë) nga qyteti. Ekspozita u hap nga Kryetari Dimitrievski.

Desk
By Desk November 10, 2020 21:09