Bishevac: Kjo është disfatë e Qeverisë, duhet të dorëhiqet

Desk
By Desk November 10, 2020 22:25

Bishevac: Kjo është disfatë e Qeverisë, duhet të dorëhiqet

Ish-deputeti dhe gazetari, Safet Bishevac për emisionin “Samo Visina” tha se hapi i vetëm është që Qeveria të bjerë pas një disfate të tillë, e cila i ndodhi asaj.

“Disa herë Zaev, Osmani dhe Dimitrov deklaruan se atëherë do të kemi një datë përfundimtare për negociata me BE-në, por ata gënjyen. Këta njerëz padyshim që nuk kishin kapacitet ose menduan se me politikën që po zbatojnë në vend, ata blenë një ditë politike që do të kalojnë ndërkombëtarisht.

Sigurisht, nuk shkon në atë mënyrë, Bullgaria është ende një vend serioz, një vend me traditë, dhe nëse prisni që ata të ndryshojnë pikëpamjet e tyre siç bën Zoran Zaev, atëherë ose nuk e njihni Bullgarinë ose nuk duhet ta bëni atë. Jam thellësisht i bindur se nëse dikush ndryshon diçka, ajo do të jetë pala e Maqedonisë dhe Zoran Zaev nuk mund të shpëtojë nga kjo dhe do të paguajë për një marrëveshje të tillë të mundshme, me dorëheqjen e tij”, tha Bishevac./Telegrafi/

Desk
By Desk November 10, 2020 22:25