Biznesmeni gay shqiptar: Kujdes, ekstremistët fetar duan ta shkatërrojnë demokracinë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 12:09

Biznesmeni gay shqiptar: Kujdes, ekstremistët fetar duan ta shkatërrojnë demokracinë

Biznesmeni gay, Elton Ilirjani ka akuzuar ekstremizmin fetar si shkatërruesi i demokracisë.

Ai me anë të disa story në rrjetin e tij në Instagram ka shkruar se ektremizmi kristian dhe islamikë prodhojnë talebanë dhe sjellin shkatërrimin e demokracisë.

Gjithashtu biznesmeni që shpesh provokon me qëndrimet e tij hodhi akuza ndaj pastorëve në Tiranë duke i konsideruar ato si persona të paguar nga lobime që e duan Shqipërinë nga lindja.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 12:09

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....