BMW Z22, koncepti i avancuar

BMW Z22, koncepti i avancuar

BMW në vitin 1999 kishte prezantuar një koncept të quajtur BMW Z22, i cili para 18 vitesh kishte kamera anësore e skaner të gishtërinjve në timon të veturës.

Z22 ishte një nga projektet më të avancuara të BMW.

Edhe pse ky model nuk është prodhuar kurrë dhe ka mbetur vetëm si koncept, Z22 i funksiononin të gjitha gjërat, dhe ideja pas tij ishte që të viheshin sa më shumë teknologji që ishte e mundur.

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Korrik 27, 2017 22:42

REKLAMA