Boçvarski: Rebalanci i ri i buxhetit nuk i shkurton paratë për ndërtimin e rrugëve

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 17, 2020 20:58

Boçvarski: Rebalanci i ri i buxhetit nuk i shkurton paratë për ndërtimin e rrugëve

Rebalanci i ri i buxhetit nuk i shkurton paratë për ndërtimin e rrugëve, për hekurudhën nga Kumanova në Bullgari paratë janë tërhequr dhe një kontraktues i ri do të kërkohet vitin e ardhshëm, njoftoi Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoj Boçvarski, pas inspektimit të ndërtimit të autostradës Shtip -Radovish, përcjell FLAKA.

“Mund të them se investimet kapitale lëvizim me tempo të fuqishme dhe nëse na premtojnë kushtet klimatike në këtë periudhë të vitit, do të kemi investime serioze kapitale ne shtet”, tha ministri Boçvarski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 17, 2020 20:58