Bogojeski: Nesër ngri antarësinë në VMRO-DPMNE, atje ka ripërtrirje të gruevizmit

Desk
By Desk March 2, 2020 21:21

Bogojeski: Nesër ngri antarësinë në VMRO-DPMNE, atje ka ripërtrirje të gruevizmit

Petar Bogojeski nga “Koncepti Maqedonas” sonte në Kanal 5 njoftoi se ai do të ngri anëtarësimin e tij në VMRO-DPMNE, përcjell FLAKA.

“Kam në plan të vizitoj komitetin tim amëKarposh nesër dhe të bëj kërkesë për ngrirje të anëtarësimit tim në VMRO-DPMNE. Nuk është në përputhje me atë që tani është VMRO-DPMNE. Në 1995, unë firmosa besime të tjera, besime të tjera që e kthyen këtë parti në ditët e sotme. Në VMRO-DPMNE ka një rinovim të Banditizmit dhe Gruevizmit, i cili është i papranueshëm për mua. Unë nuk dua të jem një restaurues i VMRO-DPMNE si ata në parti tani”, tha Bogojeski.

Ai njoftoi se “koncepti maqedonas” në zgjedhjet e ardhshme nuk do të jetë në koalicion as me VMRO-DPMNE dhe as me LSDM. FLAKA

Desk
By Desk March 2, 2020 21:21