Bogojevski: VMRO-DPMNE dhe LSDM funksionojnë si motra binjake, dhe nëna e tyre është mafia

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 3, 2020 22:32

Bogojevski: VMRO-DPMNE dhe LSDM funksionojnë si motra binjake, dhe nëna e tyre është mafia

Dëshmia më e madhe që zoti Mickoski funksionon si nënkontraktues i Z. Zaev, është fakti që nuk ka kritikë të qëndrueshme ndaj tij, reagon Petar Bogojevski nga Koncepti Maqedonas mbi intervistën e sontme të Hristijan Mickoski në televizionin Kanal 5, përcjell FLAKA.

“Jo vetëm që ai nuk e kritikoi atë për qëndrimin e tij për të mbështetur monopolin dhe fitimet shtesë të bankave në kurrizin e qytetarëve, por ai gjithashtu u shërben bankave. Përkatësisht, Mickoski propozon që bonot e thesarit / letrat me vlerë nga BPRM për tepricë, me interes 1.75%, të zëvendësohen me bono qeveritare / letra me vlerë nga Ministria e Financave për të financuar nevojat e buxhetit me 3% interes, gjë që e bën më të lehtë banka të jep të ardhura të lehta dhe të sigurta, për të mos i lënë ato para dhe për t’i vendosur aty ku është më e nevojshme, që ekonomisë i duhen ato para, në të njëjtat kushte ose më të mira. Mickoski është i shqetësuar për fitimet e shefave të tij dhe jo për ekonominë! E gjithë kjo flet vetë, të dy partitë funksionojnë si motra binjake dhe qeverisen nga një nënë – mafia! Mickoski është vetëm nënkontraktori i Zaev, asgjë më shumë! Fatkeqësisht, nuk ka asnjë kundërshtim të vërtetë të pakontrolluar në Maqedoni. Kjo është arsyeja pse është e nevojshme një reagim qytetar ndaj kësaj sjelljeje të papranueshme dhe jashtëzakonisht të keqe”, reagon Bogojevski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 3, 2020 22:32