Brad Pitt qan për herë të parë 20 vjet pas ndarjes nga Angelina Jolie

Brad Pitt qan për herë të parë 20 vjet pas ndarjes nga Angelina Jolie

Gjatë tri vjetëve të kaluara jeta e Brad Pitt dukej si një skenar prej filmave të tij, me një martesë shkatërrimtare dhe alkoolizëm duke e ‘hedhur aktorin në fund të pusit’.

Por ai ka zbuluar dhimbjen e ndarjes nga Angelina Jolie në vitin 2016 dhe se beteja për kujdestarinë mbi gjashtë fëmijët e tyre e ka bërë shumë emocional, për herë të parë në dy dekada.

“Unë jam i njohur si një njeri që nuk qan. Nuk kisha qarë për 20 vjet. Tani e gjej veten, në këtë fazë të fundit, shumë më të prekur nga fëmijët e mi, miqtë dhe lajmet. Vetëm i prekur. Nuk e di se ku do të çojë e gjithë kjo, por mendoj se është një shenjë e mirë,” tha Pitt.

Ndërsa Brad dhe Angelina janë legalisht beqar që shtatë muaj, ata ende nuk kanë përfunduar betejën e tyre mbi kujdestarinë e fëmijëve.

Brad humbi kontaktet për një kohë me Maddox, Pax, Zahara, Shiloh dhe binjakët Knox dhe Vivienne, por ata tani janë përsëri në kontakt dhe ai e kaloi verën me ta.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 5 Dhjetor, 2019 22:43

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA