Buçkovski: Zaev i tradhtuar nga ndërkombëtarët, nuk ishte e nevojshme dorëheqja e tij

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 21:55

Buçkovski: Zaev i tradhtuar nga ndërkombëtarët, nuk ishte e nevojshme dorëheqja e tij

Koordinatori për Marrëdhënie me Bullgarinë, Vllado Buçkovski në paraqitjen e tij të sotme në ClicPlus në TV21 tha se nuk ka qenë e nevojshme dorëheqja e kryeministrit Zaev. Sipas tij, Zaev ndihet i tradhtuar edhe nga premtimet e vazhdueshme nga Bashkimi Evropian.

“Dorëheqja në këto rrethana, duke e marrë parasysh me çka po përballet Republika e Maqedonisë, nuk ka qenë e nevojshme. Do të thotë dorëheqja për humbjen në zgjedhjet lokale nuk ka qenë e nevojshme për shkak se mendoj se Zaev kalkulon se me këtë sakrifikim të tij, ai do të përmirësonte shanset e shtetit tonë…pozicionet viza-vi të Bashkimit Evropian dhe posaçërisht të Bullgarisë, për shkak se mos të harrojmë nuk është hera e parë që Zaev të reagojë në këtë mënyrë, i tradhtuar nga ajo që bashkësia ndërkombëtare para gjithash duhej ta përmbushte”, tha mes tjerash Buçkovski./TV21

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 21:55

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...