Bujar Osmani ju thotë “Mirëmëngjesi” shqip nga qeveria e Maqedonisë së Veriut!

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 12:00

Bujar Osmani ju thotë “Mirëmëngjesi” shqip nga qeveria e Maqedonisë së Veriut!

Mirmëngjesi nga Bujar Osmani dhe gjuhën shqipe zyrtare në qeverinë e Maqedonisë së Veriut.

Këtë fotografi ai e ka postuar në rrjetin social Facebook!

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 12:00