Burgosje për drogë në Tetovë

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 11:59

Burgosje për drogë në Tetovë

Dje rreth orës 18 e 40 minuta, në rrugën ,,113” në Tetovë, pjestarët e policisë nga Sektorit për punë të brendshme-Tetovë, kanë privuar nga liria personat M.H. (32), N.M. (26) nga rrethina e Tetovës, dhe G.R. (42) nga Reçica e Madhe, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marihuanë.

Tre personat janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit. Flaka

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 11:59