Buzaku largohet nga selia e BFI-së

Desk
By Desk April 23, 2019 21:29

Buzaku largohet nga selia e BFI-së

Pas tentimit për shkarkim të kreut të BFI-së, Sulejman ef. Rexhepi dhe rrëmujës së shkaktuar brenda BFI-së gjatë ditës së sotme, si dhe deklaratave që Skender Buzaku ka dhënë se ai është Reisi i ri, ai së bashku me tre-katër personat tjerë që e shoqëronin, kanë lëshuar selinë e BFI-së, raporton gazeta KOHA.

Selia e BFI-së tanimë është e mbyllur. (koha.mk)

Desk
By Desk April 23, 2019 21:29