Cadillac CT6-V është më i shpejtë se që pritej

Cadillac CT6-V është më i shpejtë se që pritej

Më i shpejtë, se shumë makina sportive.

Fuqia e motorit Blackhawk V8, të krijuar nga Cadillac, dihej se ishte e madhe dhe i mundëson veturës shpejtësi të lartë.

Mirëpo, këtë motor kompania nuk e ka future në përdorim dhe nuk dihej rezultati që e jepte, deri më tani.

Blackhawk do të jetë nën kapakun e Cadillac CT6-V, duke bërë që shpejtësinë prej zero deri në 100 kilometra në orë, ta zë për 3.8 sekonda.

Kjo është një shpejtësi, më e shpejtë se që pritej, e gjitha fal 550 kuaj fuqive dhe dhjetë shpejtësive automatike. Me këtë kapacitet, Cadillac CT6-V është në nivel me Ford Mustang GT, Dodge Challenget Hellcat, dhe Toyota Supra.

Të interesuarit për këtë Cadillac, duhet të pagujnë çmimin bazë prej 92,790 dollarëve, vetëm se është problem të blihehet, sepse ëështë prodhuar në vetëm 275 njësi.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 7 Qershor, 2019 22:47

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

MARKETING