Carovska: Kujdesemi për secilin individ

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 15:03

Carovska: Kujdesemi për secilin individ

“Kujdesemi për secilin individ në shtet, ndërsa si Qeveria punojmë edhe në shërbime tjera në funksion të pensionistëve”, theksoi zëvendëskryeministrja për Çështje ekonomike Mila Carovska gjatë vizitës në Komunën e Manastirit.

E shoqëruar nga kryetarja e kësaj komune, Natasha Petrovska, zëvendëskryeministrja Carovska nga pensionistët e Manastirit u informua për risitë në punën e tyre, Klubin e ri të pensionistëve dhe aktivitete tjera.

“Me pensionistët në Manastir biseduam për rritjen e pensioneve, ndërsa u informova se ata si një prej shoqatave më të mëdha në shtet zhvillohen dhe i përmirësojnë kushtet ku çdo ditë shoqërohen. Ideja jonë është që të kujdesemi për secilin individ në shtetin tonë dhe këtë e treguam”, deklaroi Carovska.

Sipas kryetares së komunës së Manastirit, Natasha Petrovska, hapja e klubeve për pensionistët, nga shoqatat e pensionistëve, do të thotë investim të mjeteve nga pensionistët për pensionistët.

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 15:03