Carovska në Facebook: Me dorëheqjen e Zaevit përfundon mandati i gjithë lidershipit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 20:22 Updated

Carovska në Facebook: Me dorëheqjen e Zaevit përfundon mandati i gjithë lidershipit

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska, sot në Facebook ka njoftuar se me dorëheqjen e kryeminstrit Zoran Zaev i përfundon mandati gjithë lidershipit.

Duke e falënderuar Zaevin për besimin dhe mundësinë për të kontribuar në ndërtimin e një shoqërie për të gjithë, ajo shtoi se mbetet e përkushtuar në luftën për vlerat socialdemokratike.

“Gjatë dy viteve e gjysmë, së bashku me kryesinë e partisë, kemi punuar, jemi përkushtuar për t’iu përgjigjur të gjitha sfidave që kanë të bëjnë me përmirësimin e standardit jetësor të qytetarëve dhe statusit ndërkombëtar të vendit”, ka shkruar Carovska në Facebook.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 20:22 Updated

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....