Back to homepage

Плус ИНФО

Нови Џек Пот добивки на електронските игри на среќа, најнова понуда од Видеолотарија Касинос Австрија

Нови Џек Пот добивки на електронските игри на среќа, најнова понуда од Видеолотарија Касинос Австрија

Видеолотарија Касинос Австрија ја збогатува понудата на електронски игри на среќа со нови џек пот добивки: МИНИ и МАКСИ ЏЕК ПОТ. Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, Видеолотарија Касинос Австрија го збогатува своето портфолио на џек пот добивки, овојпат

Read Full Article
Австрискиот парламент гласа за задолжителна вакцинација против Ковид

Австрискиот парламент гласа за задолжителна вакцинација против Ковид

Австрискиот парламент планира денеска да гласа за воведување задолжителна вакцинација против Ковид-19, која треба да стапи на сила на почетокот на февруари. За предлогот се очекува јасно мнозинство, бидејќи покрај владејачката партија од Австриската народна партија и партијата на Зелените,

Read Full Article
Руските пратеници бараат од Путин да ги признае сепаратистичките области во Украина

Руските пратеници бараат од Путин да ги признае сепаратистичките области во Украина

Руски пратеници апелираа до Думата да побара од претседателот Владимир Путин да ги признае проруските сепаратистички области во источна Украина како независни држави, додека Украина и Западот стравуваат од руска инвазија на Украина. Поради акумулацијата на војници долж границата со

Read Full Article
Бајден очекува Путин да ја нападне Украина

Бајден очекува Путин да ја нападне Украина

Американскиот претседател Џо Бајден очекува Владимир Путин да направи некаков потег во Украина, но и дека не посакува отворена војна. Бајден оцени дека Путин самиот се довел во позиција во која мора да донесе некаква одлука и го предупреди дека

Read Full Article
Шпанскиот премиер смета дека на ковидот треба да се гледа како на ендемски вид

Шпанскиот премиер смета дека на ковидот треба да се гледа како на ендемски вид

За повеќето експерти и влади, прерано е да се сврти нова страница за пандемијата на коронавирус. Вирусот ќе продолжи да мутира, но две години по пандемијата некои официјални лица и медицински експерти во Европа се прашуваат дали земите со висока

Read Full Article