Back to homepage

Denoncime

Sërish shtyhet seanca gjyqësore ndaj ish shefi i urbanizmit në Komunën e Mavrovë – Rostushës

Sërish shtyhet seanca gjyqësore ndaj ish shefi i urbanizmit në Komunën e Mavrovë – Rostushës

Sërish është shtyer seanca gjyqësore për rastin “Parcela në Mavrovë”, ku i akuzuar është ish shefi i urbanizmit në Komunën e Mavrovë – Rostushës, me inicialet XH.K për keqpërdorim detyre, falsifikim dokumentash dhe asgjësim të librave të evidencës në institucionin

Read Full Article
“Parcela në Mavrovë”, nesër vijon seanca e radhës në Gjykatën e Gostivarit

“Parcela në Mavrovë”, nesër vijon seanca e radhës në Gjykatën e Gostivarit

Të hënën me 6 mars pritet të mbahet seanca e radhës mbi rastin “Parcela në Mavrovë”, në Gjykatën themelore të Gostivarit, njofton Flaka I akuzuar është ish shefi i urbanizmit në Komunën e Mavrovë – Rostushës, me inicialet XH.K për

Read Full Article
Është prolonguar procesi gjyqësor ndaj ish kryeshefit të urbanizmit në Mavrovë – Rostushë

Është prolonguar procesi gjyqësor ndaj ish kryeshefit të urbanizmit në Mavrovë – Rostushë

Me 21 nëntor, pra të hënën e kaluar, në Gjykatën themelore të Gostivarit pritej të fillonte procesi gjyqësor ndaj Inspektorit të autorizuar ndërtimor në Komunën e Mavrovë – Rostushës, me inicialet XH.K për keqpërdorim detyre, falsifikim dokumentash dhe asgjësim të

Read Full Article
Institucionet me përgjigje të ndryshme. Thellohen dyshimet

Institucionet me përgjigje të ndryshme. Thellohen dyshimet

I dënuari me tre vite burg për vjedhje serike dhe dy vite të tjera nga një vepër tjetër kriminale, Idajet Ahmedi nga Gostivari, ka arritur të shmang institucionet e shtetit dhe të udhëton drejt Gjermanisë, ku dhe ka arritur të

Read Full Article
Skandali me vjedhësit serik, Policia demanton  Gjykatën: S’ka urdhër-arrest!

Skandali me vjedhësit serik, Policia demanton Gjykatën: S’ka urdhër-arrest!

Po thellohet skandali me vjedhësit serik Idajet Ahmedi nga Banjica e Poshtme e Gostivarit dhe shtetasi i Republikës së Shqipërisë, Robert Kolaveri. Derisa nga Gjykata themelore e Gostivarit pohojnë që vendimi i gjykatës është i plotfuqishëm dhe se në procedurë

Read Full Article