Dëshironi bark të rrafshët dhe vithe të forta? Për vetëm 21 ditë do të keni trupin e ëndrrave!

Dëshironi bark të rrafshët dhe vithe të forta? Për vetëm 21 ditë do të keni trupin e ëndrrave!

As nesër, as javën e ardhshme, por që sot. Filloni këtë ushtrim të thjeshtë që sot dhe bëhuni shtathedhur Gjëja më e rëndësishme është që çdo ditë ta bëni këtë ushtrim. Vetëm kështu mund t’i arrini rezultatet e dëshiruara. Plani

Lexo tërë artikullin
Thëniet që ju inspirojnë ta dashuroni së pari vetveten, pastaj tjerët

Thëniet që ju inspirojnë ta dashuroni së pari vetveten, pastaj tjerët

T’i doni tjerët është gjë e lehtë. Ta doni vetveten është pjesa e vështirë… të paktën kështu mendojmë shpeshherë. Por, siç na kanë mësuar shumë figura të mençura përgjatë viteve, vetëm atëherë kur mund ta pranoni dhe shijoni vetveten ju

Lexo tërë artikullin
Shprehitë e përditshme që po jua plakin lëkurën para kohe

Shprehitë e përditshme që po jua plakin lëkurën para kohe

Ka disa shprehi të caktuara në stil të jetesës që ndikojnë të plakemi më shpejt, ndonëse ne nuk jemi të vetëdijshëm për këtë. Prandaj, është e rëndësishme të kemi njohuri për këta faktorë dhe të heqim dorë nga ta në

Lexo tërë artikullin
Kendall dhe lufta e saj me aknet: ‘E krahasoja veten me motrat’

Kendall dhe lufta e saj me aknet: ‘E krahasoja veten me motrat’

Përgjatë viteve, motrat Kardashian kanë ditur t’i qëndrojnë pranë dhe ta mbështesin njëra- tjetrën në kohë të vështira. Megjithatë, mbi të gjitha, Kendall Jenner një gjë s’do ta harrojë kurrë: mbështetjen e fuqishme që mori në adoleshencë. Kendall, që aktualisht

Lexo tërë artikullin
Emma Stone në Golden Globes me fustan që cilësohet vepër arti: 800 orë dorë pune për vendosjen e 63 mijë perlave

Emma Stone në Golden Globes me fustan që cilësohet vepër arti: 800 orë dorë pune për vendosjen e 63 mijë perlave

Emma Stone është një nga ambasadorët e shtëpisë së modës “Louis Vuitton. Prandaj nuk është për t’u habitur që në shumë ngjarje shfaqet me krijimet e tyre. Përjashtim nuk ishte as edicioni i 76-të i ceremonisë së ndarjes së çmimeve

Lexo tërë artikullin
Eksperti ka zbuluar: Ky është shkaku përse disa njerëz gjatë intimitetit shqiptojnë emrin e ish-partnerit!

Eksperti ka zbuluar: Ky është shkaku përse disa njerëz gjatë intimitetit shqiptojnë emrin e ish-partnerit!

Disa individë të shumtën e rasteve shqiptojnë emrin e huaj në momentin e përjetimit të orgazmës kur në çast humbin mendjen, në kulmimin e intimitetit Këtë nuk duhet marrë për të keq, por është mirë të bisedohet lidhur me të,

Lexo tërë artikullin
Tri shenjat e Horoskopit që do të jenë gratë më të mira

Tri shenjat e Horoskopit që do të jenë gratë më të mira

Njerëzit i kanë përdorur shenjat e Zodiakut për vite të tëra si mënyrë për t’i kuptuar njerëzit tjerë. Këto shenja na japin një pasqyrë të shpirtit të tjerëve për të parë se kush janë ata në të vërtetë në thellësitë

Lexo tërë artikullin
Si të keni dhëmbë më të bardhë: Tri këshilla për buzëqeshje rrezatuese

Si të keni dhëmbë më të bardhë: Tri këshilla për buzëqeshje rrezatuese

Si të keni dhëmbë më të bardhë? Përgjigja mund të duket e thjeshtë – t’i pastroni ata më shpesh – por kjo nuk është e lehtë. Fillimisht, ekzistojnë dy lloje të zbardhimit të dhëmbëve, transmeton Telegrafi. E para është largimi

Lexo tërë artikullin
Fustanet e gjata mund t’i vishni edhe në dimër, stilet dhe kombinimet janë këtu (Foto)

Fustanet e gjata mund t’i vishni edhe në dimër, stilet dhe kombinimet janë këtu (Foto)

Fustanet e gjatë nuk janë të destinuar vetëm për verën. Me çizmet e shkurtra, ato mund të vishen edhe në dimër, madje nëse do t’i kombinoni siç duhet, mund t’i fitosh të gjitha pikët edhe në dimër. Kur mendoni për

Lexo tërë artikullin
FJALË QË NUK I THUHEN BURRIT ASNJËHERË

FJALË QË NUK I THUHEN BURRIT ASNJËHERË

Nganjëherë shqiptojmë fjalë pa ndonjë qëllim të veçantë dhe nuk u kushtojmë fare rëndësi, por ato e vrasin tjetrin në ndjenja dhe shkaktojnë probleme. Kur e shohim gabimin, ndjejmë keqardhje dhe shpresojmë që koha të kthehet e ta përmirësojmë atë

Lexo tërë artikullin