Back to homepage

Fondacioni Flaka

Fondacioni FLAKA dhuron vauçerë për fëmijët me nevoja të veçanta

Fondacioni FLAKA dhuron vauçerë për fëmijët me nevoja të veçanta

Kompania mediatike Flaka Mediu Group – FMG, në suaza të së cilës funksionojnë Agjencia e lajmeve Flaka dhe portali informativ Gostivari Sot, me rastin e festave të fundvitit në bashkëpunim me Shoqatën për Persona me Nevoja të Posaçme “Bashkarisht Mundemi”,

Read Full Article