Back to homepage

Gëzuar 2023

Zv.minisri Abedini: Zhvillimi i ekonomive bujqësore familjare është i një rëndësie të veçantë

Zv.minisri Abedini: Zhvillimi i ekonomive bujqësore familjare është i një rëndësie të veçantë

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomizimit të Ujërave është ndër ministritë më aktive e përbërjes qeveritare aktuale. Mes të tjerash u krijua plani kombëtar për prodhimin e ushqimit si dhe modeli i ri i subvencionimit. Programa për zhvillim rural gjithashtu

Read Full Article
<strong>Taravari </strong>në intervistën për Flaka: Do ta marrim shumë seriozisht propozimin që eventualisht mund të na vijë nga Qeveria

Taravari në intervistën për Flaka: Do ta marrim shumë seriozisht propozimin që eventualisht mund të na vijë nga Qeveria Updated

Intervistën e parë ekskluzive pas zgjedhjes në krye të Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari e ka dhënë për Agjencinë e lajmeve Flaka. Taravari flet për politikën, familjen dhe profesionin e tij. “Për të thënë të vërtetën fokusi ynë ka qënë

Read Full Article
Deputetja <strong>Arta Bilalli – Zendeli</strong>: Postet janë përgjegjësi dhe besim

Deputetja Arta Bilalli – Zendeli: Postet janë përgjegjësi dhe besim Updated

Deputetja Arta Bilalli – Zendeli në intervistën e fundvitit për Flaka ka folur për punën si deputete dhe bashkëveprimi i deputeteve femra në mbrojtje të interesit të tyre pa dallime politike, nacionale e fetare. “Vlerësimi juaj se ekziston fryma feministe

Read Full Article
Deputetja <strong>Dauti:</strong> Beteja me korrupsionin ishte betejë e humbur këtë vit

Deputetja Dauti: Beteja me korrupsionin ishte betejë e humbur këtë vit

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, deputetja e Aleancës për Shqiptarët Ilire Dauti flet për dimensionin politik, partinë që përfaqëson, rolin e gruas në Kuvend, gjendjen aktuale ekonomike dhe sociale në Maqedoninë e Veriut dhe për karrierën e saj

Read Full Article
Hyrja në qeveri, Kryetari <strong>Gashi:</strong> Zgjodha të jem në anën e qytetarëve

Hyrja në qeveri, Kryetari Gashi: Zgjodha të jem në anën e qytetarëve Updated

Një nga intervistat e rezervuara të fundvitit në Flaka Media Group, ishte edhe intervista me kryetarin e partisë AlternAtivA, z. Afrim Gashi. Në një mega intervistë për kryeredaktorin Driton Zenku, Gashi flet për pjesëmarrjen në qeveri, rolin e opozitës shqiptare

Read Full Article