Back to homepage

Intervista

Reka: Ndërmjet dy shteteve nuk ka asnjë çështje të hapur

Reka: Ndërmjet dy shteteve nuk ka asnjë çështje të hapur

Mega Intervistë me Ambasadorin e Jashtezakonshem e Fuqiplote të Republikes se Shqiperise ne Republiken e Maqedonise se Veriut, Sh.T.Z. Fatos Reka Intervistoi: Driton ZENKU Ndërmjet të dy vendeve tona, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, nuk ka asnjë çështje të hapur,

Read Full Article

Ambasadori Reka jep vlerësim mbi faktori politik shqiptar në RMV

Ambasador i Jashtezakonshem e Fuqiplotë i Republikes se Shqiperise ne Republiken e Maqedonise se Veriut, Sh.T.Z. Fatos Reka, në një mega intervistë ekskluzive për Agjencinë e Lajmeve Flaka, flet mbi rolin e forcave politike shqiptare në Maqedoninë e Veriut? Ambasadori Reka

Read Full Article
Ambasadori Reka: Kjo qeverisje krijoi një frymë të re

Ambasadori Reka: Kjo qeverisje krijoi një frymë të re

Ambasador i Jashtezakonshem e Fuqiplote i Republikes se Shqiperise ne Republiken e Maqedonise se Veriut, Sh.T.Z. Fatos Reka, në një mega intervistë ekskluzive për Agjencinë e Lajmeve Flaka, mes të tjerash jep vlerësim mbi kursin politik të qeverisë aktuale në Maqedoninë

Read Full Article
Dedaj jep vlerësim mbi Marrëveshjen Kosovë – Serbi 

Dedaj jep vlerësim mbi Marrëveshjen Kosovë – Serbi 

Në një intervistë për Agjencinë e Lajmeve FLAKA, Ambasadori i Republikës së Kosovës në Shkup, Gjergj Dedaj, flet për marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë, veçmas marrëveshjen e fundit të arritur në Uashington.  Dedaj beson që kjo marrëveshje padyshim se i

Read Full Article
Dedaj:  Maqedonia e Veriut po shkëputet nga e kaluara

Dedaj: Maqedonia e Veriut po shkëputet nga e kaluara

Ambasadori i Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj në një intervistë ekskluzive për Agjencinë e Lajmeve FLAKA, flet për zhvillimet në Maqedoninë e Veriut nga viti 2008 kur dhe morri detyrën e ambasadorit në Shkup.  Dedaj numëron zhvillimet kyçe në Maqedoninë

Read Full Article
Ambasadori Dedaj shpreson në përfundimin e shpejt të aksit Shkup – Bllacë

Ambasadori Dedaj shpreson në përfundimin e shpejt të aksit Shkup – Bllacë

Në intervistën ekskluzive për Agjencinë e Lajmeve FLAKA në Maqedoninë e Veriut, ambasadori i Republikës së Kosovës në Shkup, Gjergj Dedaj shpreh bindjen që shpejt do të ndodh përfundimi i punimeve në aksin rrugor Shkup – Bllacë, aksi ky që

Read Full Article
“Në Kosovë ka ambicie të tepruara të subjekteve politike për pushtet”

“Në Kosovë ka ambicie të tepruara të subjekteve politike për pushtet”

Intervistë me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj Në një mega intervistë për Agjencinë e Lajmeve FLAKA nga Maqedonia e Veriut, Ambasadori i Republikës së Kosovës në Shkup, Gjergj Dedaj, flet gjërë e gjatë për raportet mes dy vendeve,

Read Full Article
Ambasadori Dedaj: Nuk mbaj anë politike

Ambasadori Dedaj: Nuk mbaj anë politike

Në intervistën ekskluzive për Agjencinë e Lajmeve FLAKA në Maqedoninë e Veriut, ambasadori i Republikës së Kosovës në Shkup, Gjergj Dedaj ka folur për akuzat në adresë të tij që po mbanë anë politike në raport me subjektet politike shqiptare

Read Full Article
Dedaj: Serbia ende heziton të përballet me realitetin e ri në Kosovë

Dedaj: Serbia ende heziton të përballet me realitetin e ri në Kosovë

Në intervistën ekskluzive për Agjencinë e Lajmeve FLAKA në Maqedoninë e Veriut, ambasadori i Republikës së Kosovës në Shkup, Gjergj Dedaj është prononcuar reth marrëveshjes së fundit mes Prishtinës dhe Beogradit në Uashington.  “Kosova ka besim të plotë dhe bashkëpunim

Read Full Article