Back to homepage

Intervista

<strong>Anti Ismaili</strong>, për katër vite katër herë shpallet   Kampion Bote në vallëzim!

Anti Ismaili, për katër vite katër herë shpallet   Kampion Bote në vallëzim! Updated

Viti 2022 pa dyshim që ishte vit shumë i sukseshëm për Andi Ismailin. Gjatë muajt shtator Andi u shpall fitues në Kampionatin Evropian të baletit modern që u mbajt në Shkup, dhe ku morën pjesë 2000 valltarë nga 22 vende

Read Full Article
Gazetari që nuk e ka “shijuar” terrenin, nuk mund të bëhet redaktor apo moderator i  mirë

Gazetari që nuk e ka “shijuar” terrenin, nuk mund të bëhet redaktor apo moderator i  mirë Updated

Edhe në Vitin 2023 do të vazhdoj që me këmbëngulje të jem në anën e opinionit publik dhe qytetarëve dhe të zbatojmë me përpikmëri motivin për të qene Televizion i pavarur dhe objektiv – në anën e shikuesve, kështu premton

Read Full Article
Zv.ministri <strong>Hasani</strong>: Në këtë kohë pasigurie dhe krize, NATO po tregon unitet dhe vendosmëri

Zv.ministri Hasani: Në këtë kohë pasigurie dhe krize, NATO po tregon unitet dhe vendosmëri Updated

Мodernizimi, është prioritet për mbrojtjen, gjë që mund të shihet përmes rritjes së qëndrueshme të buxhetit të mbrojtjes dhe përdorimit të duhur të tij – këtë vit më shumë se 30 për qind e buxhetit të mbrojtjes është dedikuar për

Read Full Article
Drejtori <strong>Asani:</strong> Kemi angazhuar 4 ekspertë të jashtëm të cilët operojnë dhe njëkohësisht trajnojnë  stafin tonë

Drejtori Asani: Kemi angazhuar 4 ekspertë të jashtëm të cilët operojnë dhe njëkohësisht trajnojnë  stafin tonë Updated

Drejtori i Klinikësn Universitare të Kirurgjisë së Fëmijëve në Shkup, Elmedin Asani në intervistën për Agjencinë e lajmeve Flaka bënë të ditur që trajnimi dhe mbajtja në trendin botëror të kirurgëve të Klinikës që drejton është prioritet, dhe se për

Read Full Article
<strong>Dogani:</strong> Nuk ka më djegie të mbeturinave në deponinë rajonale Rusino

Dogani: Nuk ka më djegie të mbeturinave në deponinë rajonale Rusino Updated

Në intervistën e fundvitit për Flaka Media Group, drejtori i Ndërmarrjes së përbashkët publike Rusino/Pollog, Besim Dogani shpalos të arriturat nga themelimi dhe deri më tani, por edhe sfidat dhe problemet me të cilat ballafaqohet kjo ndërmarrje në një vjetorin

Read Full Article