Back to homepage

Intervista

<strong>Snopçe: </strong>Kam raporte korrekte me deputetët në përgjithsi

Snopçe: Kam raporte korrekte me deputetët në përgjithsi Updated

Në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, deputeti i Aleancës për Shqiptarët – ASH, Halil Snopçe flet për aktualitetet politike, funksionimin e Kuvendit dhe me theks të veçantë grupi parlamentar të ASH-së. “Kam raporte korrekte me deputetët në

Read Full Article
<strong>Isen Shabani</strong>: Realizuam mbi 100 projekte të vogla dhe të mëdha

Isen Shabani: Realizuam mbi 100 projekte të vogla dhe të mëdha Updated

Kryetari i komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani në intervistën e fundvitit për Flaka Media Grup, flet për punën si kryetar komune, problemet dhe sfidat me të cilat ballafaqohet pushtetit lokal, raportet me pushtetin qendror, realizimin e programit vjetor dhe për

Read Full Article
Intervistë me Valdet Xhaferin: Politika, mundësi e përkyer për të qenë në shërbim të komunitetit

Intervistë me Valdet Xhaferin: Politika, mundësi e përkyer për të qenë në shërbim të komunitetit Updated

Kryetari i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar Valdet Xhaferi, në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, flet për politikën, udhëheqjen me degën e Gostivarit, institucionin që drejton dhe karrierën e tij. Xhaferi shpreh

Read Full Article