Nga T-Mobile konfirmojnë për Flaka thirrjet me prefikse të huaja, ja sqarimi i tyre

Nga T-Mobile konfirmojnë për Flaka thirrjet me prefikse të huaja, ja sqarimi i tyre

Mediat vendase njoftuan që një skemë mashtrimi dyshohet se është duke ndodhur përmes thirrjeve telefonike që po bëhen në numrat e qytetarëve nga prefikse të vendeve të largëta me numra të panjohur. Alarmi u dha pasi një numër gjithnjë e më

Lexo tërë artikullin
Jepet alarmi në rrjetet sociale: Keni kujdes nga ky njeri, është hajn, psihopat

Jepet alarmi në rrjetet sociale: Keni kujdes nga ky njeri, është hajn, psihopat

Së fundmi, në rrjetet sociale është dhënë alarmi mbi personin që shihni në fotografi i cili operon në territorin e Gostivarit, transmeton Flaka. Në rrjetet sociale janë publikuar fotografitë e tij me komentet se qytetarët duhet të bëjnë kujdes nga

Lexo tërë artikullin
HULUMTIMI | Mendime për shkallën e projektuar të rezistencës mekanike

HULUMTIMI | Mendime për shkallën e projektuar të rezistencës mekanikeBilansi i punëve prej fillimit te zbatimit të ndryshimeve ligjore për obligimin e marrjes së Mendimit për shkallen e projektuar dhe të realizuar të rezistencës Mekanike nga ITIS prej 01/01/2018 deri më sot 16/08/2018 Komuna e Gostivarit është me nivelin

Lexo tërë artikullin
Maqedoni: Përdorim i pakontrolluar i internetit nga fëmijët

Maqedoni: Përdorim i pakontrolluar i internetit nga fëmijët

Ekspertët e komunikimit thonë se është shqetësues jo vetëm përdorimi i tepërt i internetit nga ana e personave të mitur, por dhe mungesa e kontrollit nga ana e prindërve gjatë shfrytëzimit të internetit nga ana e grupmoshave gjithnjë e më

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Shtohen rastet e keqpërdorimit të të dhënave në Fejsbuk dhe Instagram

#Investigim | Shtohen rastet e keqpërdorimit të të dhënave në Fejsbuk dhe Instagram

Shtohen rastet e keqpërdorimit të të dhënave në Fejsbuk dhe Instagram. Kështu flasin të dhënat nga Sektori i Punëve të Brendshme në Tetovë, nga ku bëjnë me dije që vitin e kaluar u regjistruan 21 raste të tilla vetëm në

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Vjedhjet nëpër objektet e kultit, vjedhësit tanimë kanë kaluar përtej vijës së kuqe

#Investigim | Vjedhjet nëpër objektet e kultit, vjedhësit tanimë kanë kaluar përtej vijës së kuqe

Të mërkurën rreth orës 8, në Policinë e Tetovës është denoncuar vjedhje e ndodhur në Xhaminë “Dardania” që ndodhet në rrugën “29 Nëntori”, njofton Agjencia Nacionale e Lajmeve Flaka, duke u thirrur në buletinin policor.  Sipas dëshmive të deponuara në Polici

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Rajoni i Pollogut, çdo të katërtën ditë regjistrohet një rast i dhunës në familje

#Investigim | Rajoni i Pollogut, çdo të katërtën ditë regjistrohet një rast i dhunës në familje

Brenda 24 orëve në rajonin e Pollogut janë denoncuar dy raste të dhunës në familje, njofton portali nacional Flaka.  Në rastin e parë, 25 vjecarja me inicialet C.D, denoncoi në Policinë e Gostivarit që të mërkurën në ora 2 të

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Korniza ligjore, ekziston rregullativë se si bëhet zbritja e çmimeve

#Investigim | Korniza ligjore, ekziston rregullativë se si bëhet zbritja e çmimeve

Ligji për mbrotjen e konsumatërve në Republikën e Maqedonisë ka përcaktuar striktë rregullat se si mundet që tregtarët të bëjnë zbritje të çmimeve të artikujve të ndryshëm, njofton Flaka.  Ligji është decid dhe përcakton qartë  kushtet për tregtarët që  ofrojnë aksione zbritjeje

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Qytetarët pretendojnë se ndjehen të mashtruar. ETC – Gostivar mohon akuzat | VIDEO

#Investigim | Qytetarët pretendojnë se ndjehen të mashtruar. ETC – Gostivar mohon akuzat | VIDEO

Aksioni i fundit “E premtja e bardhë” e realizuar në qendrën tregtare “ETC” në Gostivar, ka ngjallur debat në rrjetet sociale dhe është shoqëruar me informacione në disa portale në gjuhën shqipe në Maqedoni, shkruan Flaka. Qytetarë nga Gostivari dhe

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Ofertat për zbritje të çmimeve, askush nuk e respekton Ligjin për mbrotjen e konsumatërve

#Investigim | Ofertat për zbritje të çmimeve, askush nuk e respekton Ligjin për mbrotjen e konsumatërve

Ligji për mbrotjen e konsumatërve në Republikën e Maqedonisë është decid dhe përcakton qartë  kushtet për tregtarët që  ofrojnë aksione zbritjeje të  çmimeve ndaj klientëve të tyre, njofton Flaka duke u thirrur në përmbajtjen e këtij ligji pozitiv që vlen në

Lexo tërë artikullin