“Kongresi i Manastirit” së shpejti me sallë sporti

“Kongresi i Manastirit” së shpejti me sallë sporti

Përgatitet terreni për ndërtimin e palestrës sportive të Shkollës Fillore “Kongresi i Manastirit” në Çair. Sot në Shkollën Fillore “Kongresi i Manastirit”, Sektori i Urbanizmit në Komunën e Çairit së bashku me ekipin e angazhuar të punës filloi procesin përgatitor

Lexo tërë artikullin
Nuk ndalet Merko, vetëm sot promovoi katër projekte

Nuk ndalet Merko, vetëm sot promovoi katër projekte

Rregullim dhe zgjerim të hyrjes egzistuese Rregullim dhe zgjerim të hyrjes egzistuese të qytetit nga rrethrrotullimi në rrugën magjistrale në drejtim të shkollave të mesme deri tek ndërlidhja me rrugën Boro Haxhieski. Përfundoi faza e parë e ndërrimit të gypave

Lexo tërë artikullin
Kryetari Duka takoi karateistët më të suksesshëm dibran

Kryetari Duka takoi karateistët më të suksesshëm dibran

Kryetari i Dibrës, Hekuran Duka në kabinetin e tij i pranoi karateistët më të suksesshëm dibran, anëtarë të Klubit të Karatesë “Uraniku”, të kryesuar nga trajneri i tyre Durim Paçuku. Te kryetari i Komunës ishin Rion Pasholli dhe Sara Duka

Lexo tërë artikullin
Kërçova organizatore e Olimpiadës së shtatë speciale për fëmijë me aftësi të kufizuara

Kërçova organizatore e Olimpiadës së shtatë speciale për fëmijë me aftësi të kufizuara

Klub Lajons i Kërçovës sot ishte nikoqir dhe organizator i Olimpiadës speciale për fëmijë me aftësi të kufizuara, e cila tradicionalisht mbahet çdo vit. Ngjarja është mbajtur në kompleksin sportiv “Jançica” në Kërçovë, në organizim të Kubit Lajons – Kërçovë

Lexo tërë artikullin
Dibër, aktivitet ekologjik në kuadër të ditës së lumit Drin

Dibër, aktivitet ekologjik në kuadër të ditës së lumit Drin

Nën patronatin e qendrës për përkrahje të shoqatave joqeveritare CSCD, me mbështetje të Forumit Rrinor të BDI-së, me përkrahje të Kryetarit të Komunës Dibër z.Hekuran Duka, dhe me pjesëmarrje të shkollave të qytetit të Dibrës, sot u organizua dita e

Lexo tërë artikullin
Komuna e Kërçovës me thirrje për mbrojtje nga zjarri

Komuna e Kërçovës me thirrje për mbrojtje nga zjarri

Të respektuar qytetarë të Kërçovës, Gjatë ditës së sotme në anën e fshatit Popojan dhe sipërfaqet pyjore të cilat bashkohen me fshatin Drogomish është paraqitur zjarr i cili ka shkaktuar dëme të mëdha materiale dhe ekologjike. Gjithashtu, edhe në fshatin

Lexo tërë artikullin
Ganiu: Do të fillon ndërtimi i tribunës së re në stadiumin e KF Shkupi

Ganiu: Do të fillon ndërtimi i tribunës së re në stadiumin e KF Shkupi

Ishte nder dhe kënaqësi të realizoj takim pune në Komunën e Çairit me përfaqësuesin e lartë të UEFA-së, njëherit edhe udhëheqësin e programit “Hat Trick” z. Tieri Favre, kryetarin e Federatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut z. Muhamed Sejdini

Lexo tërë artikullin
Shabani apel qytetarëve: Mbetjet ndërtimore të mos hidhen në kontejnerë!

Shabani apel qytetarëve: Mbetjet ndërtimore të mos hidhen në kontejnerë!

Gjatë ditëve që kaluan, në komunën e Çairit, Eko-Patrulla e NP “Higjiena komunale”-Shkup regjistroi sasi të madhe të mbetjes nga ndërtimtaria e hedhur në mënyrë të parregullt në kontejnerët e vendosur në rrugën Bllagoja Paroviq. Ekipet e Higjienës Komunale ishin

Lexo tërë artikullin
Qytetarët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm

Qytetarët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm

Banorët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm dhe nuk duhet të brengosen nëse ka mjaftueshëm, me çfarë cilësie dhe në cilën pjesë të ditës. Ujë ka mjaftueshëm. Këtë sot e theksoi kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, drejtor

Lexo tërë artikullin
Shumë lagje të Tetovës gati një javë përballen me mungesën e ujit të pijshëm

Shumë lagje të Tetovës gati një javë përballen me mungesën e ujit të pijshëm

Që prej pesë ditësh, rreth 1000 shtëpi të lagjes Mirçe Acev në Tetovë janë pa ujë për pije. Shkak për mungesën e ujit, është dëmtimi i gypit që furnizon lagjen me ujë por edhe i njëjti bllokohet. Banorët ankohen se

Lexo tërë artikullin