Back to homepage

Kronikë Speciale

“Shën Kolli“, Kisha që po del sërish në sipërfaqe!

“Shën Kolli“, Kisha që po del sërish në sipërfaqe!

Shenjë mbrojtëse e rajonit të Mavrovës, pa dyshim se është edhe Kisha Ortodokse shqiptare “Shën Kolli“ e zhytur në liqenin artificial të Mavrovës, e cila herë herë e mbulon deri në çati me çdo ardhje të ujit, shkruan Flaka. Në

Read Full Article
Beteja për drejtësi, KSHPK – Taravari | VIDEO

Beteja për drejtësi, KSHPK – Taravari | VIDEO

Një betejë për drejtësi ka hapur fron mes Komisionit shtetëror për parandalimin e korrupsionit dhe kryetarit të Gostivarit, Arben Taravari, shkruan Flaka në kronikën speciale dedikuar debatit publik Taravari – KSHPK. Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit denoncoi që më

Read Full Article