Back to homepage

Kryesore

Furnizimi i Kuvendit me laptopët, donacion nga Ambasada e Zvicrës

Furnizimi i Kuvendit me laptopët, donacion nga Ambasada e Zvicrës

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në takimin joformal me gazetarët sqaroi se furnizimi i Kuvendit me 100 laptopë është në kuadër të Programit për mbështetjen e Kuvendit ne bashkëpunim me NDA dhe i realizuar nga Ambasada e Zvicrës. Xhaferi sqaroi

Read Full Article
Konferencë ndërqeveritar deri në fund të vitit – presin Zaev dhe Mishell

Konferencë ndërqeveritar deri në fund të vitit – presin Zaev dhe Mishell

Prioritetet më të rëndësishme të Republikës së Maqedonisë së Veriut në periudhën aktuale janë që të miratohet Korniza për negociata me BE-në nga ana e Këshillit Evropian dhe mbajtja e konferencës së parë ndërqeveritare të vendit me BE-në deri në

Read Full Article
Paunovski: Po presim zgjidhjet e reja ligjore që të mund të mbyllemi, numrat e lartë nuk vijnë vetëm nga lokalet, por edhe nga ahengje private

Paunovski: Po presim zgjidhjet e reja ligjore që të mund të mbyllemi, numrat e lartë nuk vijnë vetëm nga lokalet, por edhe nga ahengje private

Drejtori i Inspektoratit Shtetëror të Tregut, Stojko Paunovski, thotë se inspektorët e tregut janë duke pritur për zgjidhjet e reja ligjore që duhet të votohen nga Parlamenti, në mënyrë që institucionet hotelierike që shkelin protokollet shëndetësore t’i mbyllin ato për

Read Full Article
Sa prindër vetëushqyes do të fitojnë kartela pagesore?

Sa prindër vetëushqyes do të fitojnë kartela pagesore?

Me paketën e katërt të masave të Qeverisë, 5,726 prindër vetëushqyes do të marrin kartela pagesore, përcjell FLAKA. Kjo është mbështetje në trajtimin e pasojave të krizës ekonomike. “Kjo do të nënkuptojë forcimin e buxheteve familjare të mbi 5,700 familjeve

Read Full Article
Dimovski: Cili deputet do të ulet për të diskutuar për seanca online, ai nuk e ka lexuar Kushtetutën

Dimovski: Cili deputet do të ulet për të diskutuar për seanca online, ai nuk e ka lexuar Kushtetutën

Ilija Dimovski nga VMRO-DPMNE sonte në TV Telma tha se nuk ka nevojë për të diskutuar seancat online të Kuvendit, pasi siç thotë ai, Kushtetuta është e qartë, përcjell FLAKA. “Nuk ka asgjë për të debatuar në lidhje me seancat

Read Full Article
Ramadani: NATO duhet të reagojë ndaj kërcënimit të Karakaçanov ndaj Maqedonisë

Ramadani: NATO duhet të reagojë ndaj kërcënimit të Karakaçanov ndaj Maqedonisë

Kryetari i Këshillit Euro-Atlantik të Maqedonisë, Ismet Ramadani, dënoi deklaratën e Ministrit Bullgar të Mbrojtjes Krasimir Karakaçanov, i cili tha se do të dërgonte regjimentin inxhinierik të Ushtrisë Bullgare për të çmontuar monumentet në vend, përcjell FLAKA. “Deklarata e Karakaçanov

Read Full Article
Ndihma e premtuar nuk ka arritur ende tte kompanitë, procedurat burokratike e komplikojnë procesin

Ndihma e premtuar nuk ka arritur ende tte kompanitë, procedurat burokratike e komplikojnë procesin

Pothuajse një muaj pasi qeveria zbuloi paketën e katërt të ndihmës 470 milion euro, kompanitë dhe qytetarët janë ende duke pritur për masat e premtuara, përcjell FLAKA. Sektori i biznesit alarmohet vazhdimisht se ata kanë nevojë urgjente për ndihmë për

Read Full Article
“Politico”: Bullgaria do t’i thotë “JO” konferencës ndërqeveritare

“Politico”: Bullgaria do t’i thotë “JO” konferencës ndërqeveritare

Një hap prapa për Maqedoninë – Bullgaria nuk do të lejojë fillimin e negociatave të pranimit, shkruan portali i njohur evropian Politico. Sipas medias, qeveria bullgare u dërgoi një letër qarkore vendeve anëtare të BE, duke shpjeguar pozicionin e Sofjes

Read Full Article
Stoillkovski: Është dhënë udhër për arrestimin tim me forcë

Stoillkovski: Është dhënë udhër për arrestimin tim me forcë

Zëdhënësi i VMRO-DPMNE Naum Stoillkovski informoi në Facebook se ishte lëshuar një urdhër për arrestimin e tij me forcë. Sipas tij, është presion i pastër dhe një përpjekje për të frikësuar, përcjell FLAKA. “Bëni kujdes, pa urdhër kontrolli, të hyni

Read Full Article
Misajlovski: Historia maqedonase nuk mund të ndryshohet nga askush, Goce Dellçev është maqedonas

Misajlovski: Historia maqedonase nuk mund të ndryshohet nga askush, Goce Dellçev është maqedonas

Në edicionin e sontëm të emisionit debatues “Çfarë nuk është e qartë?”, nënkryetari i VMRO-DPMNE-së dhe deputeti aktual i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, Vllado Misajlovski ishte mysafir i cili iu referua politikave, siç ai tha, të këqija të Qeverisë

Read Full Article