Konfirmohet lajmit Flaka-s, në Kodrën e Diellit janë vendosur 154 persona në karantinë

Konfirmohet lajmit Flaka-s, në Kodrën e Diellit janë vendosur 154 persona në karantinë

Në hotelet “Popova Shapka” dhe “Sllavia”, të cilat janë në pronë të SHA EMV, në karantinë shtetërore për shkak koronavirusit janë vendosur 154 persona. Vendosja siç informojnë nga SHA EMV është bërë gjatë ditës së djeshme dhe të sotme, ndërsa

Lexo tërë artikullin
Bankat ofruan shtyrje të pagesës së kredive deri më 30 shtator

Bankat ofruan shtyrje të pagesës së kredive deri më 30 shtator

Shtyrje të pagesës së kredive deri gjashtë muaj, përkatësisht më së voni deri më 30 shtator, është vendimi i bankave anëtare të Asociacionit bankar të vendit, i sjellë më datën 26 të këtij muaji, që do t’ua ofrojnë qytetarëve. Nga

Lexo tërë artikullin
Angellovska-Bezhoska: Sistemi bankar është i shëndoshë

Angellovska-Bezhoska: Sistemi bankar është i shëndoshë

Sistemi bankar mbetet i shëndoshë de stabil dhe ka kapacitet të përballet me goditjet që i shkakton gjendja me koronavirusin. Të dhënat e fundit të disponueshme, të cilat datojnë prej fillimit të këtij viti, konfirmojnë kapitalizim të lartë, likuiditet të

Lexo tërë artikullin
Filipçe: Inkurajuese është rritja lineare e të prekurve nga virusi Korona

Filipçe: Inkurajuese është rritja lineare e të prekurve nga virusi Korona

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe në profilin e tij zyrtarë në facebook ka theksuar se edhe pse akoma është herët për të vlerësuar, por rritja lineare e të infektuarve në 15 ditët e fundit, inkurajon. Më pas Filipçe nënvizon se

Lexo tërë artikullin
Covid-19, gjithsej 1.532 shtetas tanë futen në vetizolim

Covid-19, gjithsej 1.532 shtetas tanë futen në vetizolim

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut si pasojë e pandemisë së virusit korona (Covid-19)  me vendim të Inspektoratit shtetëror për sanitari dhe shëndetësi janë futur në izolim 579 qytetarë, kurse me vetë deklarate 953 qytetarë kanë pranuar

Lexo tërë artikullin
Ejup Alimi dhe Ismet Guri dënohen me nga 3 vjet e 6 muaj burg

Ejup Alimi dhe Ismet Guri dënohen me nga 3 vjet e 6 muaj burg

Gjykatësja Marija Kletniçka në Gjykatën Penale shqiptoi dënim prej 3 vjet e 6 muaj për të akuzuarit në lëndën “Titanik 3” Ejup Alimi dhe Ismet Guri. Në seancën e sotme gjyqësore nuk ishte prezent Ejup Alimi. Gjykata i shpalli Alimin

Lexo tërë artikullin
Pasiguria me koronavirusin po vazhdon, numri i të infektuarve po rritet, ndërsa kulmi pritet për një muaj

Pasiguria me koronavirusin po vazhdon, numri i të infektuarve po rritet, ndërsa kulmi pritet për një muaj

Dje janë konfirmuar 26 raste të reja me virusin korona, prej të cilëve një në Dibër, 19 në Shkup, tre në Kumanovë,një në Prilep, një në Tetovë dhe një në Kriva Pallankë, me çka numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve

Lexo tërë artikullin
Kina me ndihmën financiare në llogari të Ministrisë së Shëndetësisë

Kina me ndihmën financiare në llogari të Ministrisë së Shëndetësisë

Kina ka paguar gati dy milion denarë ndihmë financiare në llogarinë e ministrisë së shëndetësisë, konfirmoi ambasada kineze për Tv Sitel, përcjell FLAKA. Sot ndihmë në fonde për mbrojtje është dhuruar edhe për nevojat e Ministrisë së Brendshme dhe punonjësit

Lexo tërë artikullin
Jovanoviç: Ulen pagat prej 400 euro, dhe nuk preken pagat e mbi 250 personave me mbi 10,000 euro

Jovanoviç: Ulen pagat prej 400 euro, dhe nuk preken pagat e mbi 250 personave me mbi 10,000 euro

Rreth 100,000 familje do të preken nga masa e uljes së pagave në administratë, e cila do të bëjë që klasa e mesme të preket nga varfëria, tha ish këshilltari i Ministrisë së Financave Branimir Jovanoviç në “Top tema” në

Lexo tërë artikullin
Miratohet Dekreti që aprovon spitalet private të hynë në sistemin shtetëror të testimit për koronavirus

Miratohet Dekreti që aprovon spitalet private të hynë në sistemin shtetëror të testimit për koronavirus

Në seancën e sotme të Qeverisë është miratuar edhe Dekretin me forcën e ligjit për zbatimin e Ligjit për kujdesin shëndetësor gjatë gjendjes së jashtëzakonshme që rregullon performancën e kujdesit intensiv dhe terapisë së pacientëve të infektuar me koronavirus –

Lexo tërë artikullin