Të premten protestohet për rastin e Almirit

Të premten protestohet për rastin e Almirit

Të premten me fillim në ora 13:00 në Shkup para prokurorisë së përgjithshme pritet të mbahet protesta kundër rastit të Almirit të vogël nga Kumanova. Protesta me moton Prokurorët vrasin Almirin për herë të dytë do të mbahet më 2

Lexo tërë artikullin
Xhaferi: Maqedonia edhe pse vend i vogël ka rrethana lehtësuese për investime

Xhaferi: Maqedonia edhe pse vend i vogël ka rrethana lehtësuese për investime

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi është takuar me delegacionin e afaristëve nga Arabia Saudite.  Në takim Xhaferi ka vlerësuar se ekziston hapësirë shumë e madhe për intensifikimin e bashkëpunimit në planin ekonomik dhe ka theksuar se

Lexo tërë artikullin
Ministria e Mbrojtjes kyçet në Indeksin për Antikorupsion të Transparency International

Ministria e Mbrojtjes kyçet në Indeksin për Antikorupsion të Transparency International

Ministria e Mbrojtjes ka shprehur interes të kyçet në Indeksin për Antikorrupsion të Transparency International  – mbrojtje dhe siguri, nëpërmjet të cilit bëhen vlerësime të efektivitetit dhe përforcimit të kontrolleve institucionale dhe joformale në ballafaqimin me rrezikun nga korrupsioni në

Lexo tërë artikullin
Dimovski – Petek: Riafirmohet mbështetja e Sllovenisë për anëtarësim në NATO

Dimovski – Petek: Riafirmohet mbështetja e Sllovenisë për anëtarësim në NATO

Është konfirmuar mbështetja e Sllovenisë për realizimin e përcaktimeve strategjike të Republikës së Maqedonisë për anëtarësim në NATO. Këtë në takimin e sotëm me sekretarin shtetëror në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Viktor Dimovski e theksoi gjenerali brigadier i Armatës

Lexo tërë artikullin
Memorandum bashkëpunimi mes Komunës Çair dhe Institutit ZIP

Memorandum bashkëpunimi mes Komunës Çair dhe Institutit ZIP

Bashkëpunimi me sektorin joqeveritar është ndër mekanizmat më efikas për të qenë më afër qytetarëve, për të identifikuar problemet e tyre dhe për të gjetur zgjidhje të përshtatshme. Ndihma që ofrojnë në këtë proces është padyshim përforcim i kapaciteteve funksionale

Lexo tërë artikullin
Edhe Komisioni për parandalim të korrupsionit i korruptuar!

Edhe Komisioni për parandalim të korrupsionit i korruptuar!

Dhe punonjësit e anti-korrupsionit kanë harxhuar për udhëtim me vëtetime për udhtim të rrejshme. Këtë e ka zbuluar auditimi i brendshëm të kryer nga DAP dhe deri te e cila arriti portal “Sakam da kazham”. Sipas rezultateve të auditimit anëtarëve

Lexo tërë artikullin
Momente të reja në hemtimin e vrajses së Martin Janushev

Momente të reja në hemtimin e vrajses së Martin Janushev

Drejtori i Byrosë për Siguri Publike Llaze Velkovski tha sot se ka momente të reja në hetimin e vrasjes së Martin Janushev që ndodhi me 3 nëntor në Lagjen “Aerodrom” të Shkupit dhe për të cilin dyshohet Filip Sekulovski i

Lexo tërë artikullin
Derisa pritet Koxias, Kushtetuta – temë e nxehtë

Derisa pritet Koxias, Kushtetuta – temë e nxehtë

Bisedimet për dallimet për emrin i udhëheq vetëm ndërmjetësi Metju Nimic reaguan sot nga qeveria në kontekst të paralajmërimit të ardhjes së ministrit për punë të jashtme të Greqisë Nikos Koxias me projekt-marrëveshjen e tij, përcjell FLAKA. Ministria e Jashtme

Lexo tërë artikullin
Zaevi sytë nga sheikët arab

Zaevi sytë nga sheikët arab

Maqedonia është vendi i mundësive krahasuese për investime të reja, theksoi kryeministri Zoran Zaev në takimin e së mërkurës me delegacionin e biznesit nga Arabia Saudite. Siç kumtoi pres-shërbimi qeveritar, në takim është biseduar për politikat e reja ekonomike që

Lexo tërë artikullin
Largimin nga puna e ka bërë MPB dhe jo Aeroporti

Largimin nga puna e ka bërë MPB dhe jo Aeroporti

Çdo kandidat apo i punësuar në Aeroportin e Shkupit, përveç përmbushjes së kushteve ligjore për një pozitë të caktuar, ai duhet të marrë pëlqimin edhe të organeve të sigurisë të Maqedonisë. Kjo është përgjigja e zyrtarëve të Aeroportit të Shkupit,

Lexo tërë artikullin