Back to homepage

Maqedoni

Mariçiq: BE të sjellë vendim të shpejtë për  fillimin e bisedimeve

Mariçiq: BE të sjellë vendim të shpejtë për fillimin e bisedimeve

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq i ka bërë thirrje bashkimit Europian që sa më shpejt të sjellë vendim për mbajtjen e konferencës së parë ndërqeveritare me MAqedoninë e veriut dhe Shipërinë, dhe me ketë të fillohen edhe bisedimet që një

Read Full Article
Këshilli nacional për Eurointegrime, Dimitrov: Të fillojnë bisedimet me BE-në

Këshilli nacional për Eurointegrime, Dimitrov: Të fillojnë bisedimet me BE-në

Pas 12 rekomandimeve pozitive nga KE, është koha të fillojnë bisedimet aderuese me Bashkimin Evropian, tha zv.kryeministri për eurointegrime Nikolla Dimitrov, para anëtarëve të këshillit nacional për eurointegrime. Raporti ka theksuar progresin që kemi bërë, ndonëse reformat i bëjmë për

Read Full Article
Kryqi i Kuq, vullnetarizmi, vlerë më fisnike për mbarë njerëzimin

Kryqi i Kuq, vullnetarizmi, vlerë më fisnike për mbarë njerëzimin

Vullnetarizmi është element thelbësor i të gjitha shoqërive dhe në këtë epokë të ndyshimeve të vazhdueshme ai nxjerr në pah vlerat njerëzore më fisnike drejt paqes, lirisë, sigurisë dhe drejtësisë për mbarë njerëzimin. Për ta shënuar këtë ditë nën moton

Read Full Article
Лицата со попреченост ги критикуваат институциите дека се глуви на нивните потреби

Лицата со попреченост ги критикуваат институциите дека се глуви на нивните потреби Updated

Лицата со посебни потреби се во центарот на вниманието само на 3 декември, односно на нивниот меѓународен ден. Во другите денови од годината, нивните проблеми и грижи речиси никој не ги зема в предвид. Ова е ставот на Џелил Шкрета,

Read Full Article
Град Скопје го повлече конкурсот з авработување на пожарникари

Град Скопје го повлече конкурсот з авработување на пожарникари

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, го стопираше конкурсот за вработување на 20 пожарникари. На конкурсот кој беше отворен во текот на летото, а веќе беше во завршна фаза, се пријавија 71 кандидат. Во Бригадата за противпожарна заштита би биле

Read Full Article