Back to homepage

Editoriale

Sondazh pa adresë dhe pa asnjë të dhënë për publikim në media!

Sondazh pa adresë dhe pa asnjë të dhënë për publikim në media!

Gjatë të dielës, njëra prej televisioneve nacionale në gjuhën shqipe, Alsat-M publikoi lajmin me një sondazh mbi qëndrimin e opinionit publik në lidhje me betejën brenda BDI-së, përcjell Flaka As në fillim por as në brendi dhe as në fund

Read Full Article
Kur VMRO-DPMNE akuzon për korrupsion, duket si prostituta e rrugës që flet për moral!

Kur VMRO-DPMNE akuzon për korrupsion, duket si prostituta e rrugës që flet për moral!

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi dhe ekspoentë të tjerë të BDI-së së Ali Ahmetit, ditëve të fundit janë pre e shëneshtrimit nga pallati i bardhë nëntëkatësh me një portë dhe kullë të pasur me ornamente të VMRO-DPMNE. Nëse do të

Read Full Article
Rikujtesë dhjetëvjeçare: Sa parashikim atëherë, aq realitet sot!

Rikujtesë dhjetëvjeçare: Sa parashikim atëherë, aq realitet sot!

Editorial – Flaka Zëvendës Kryeministri i Parë në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut Artan Grubi, ne RIKUJTESËN e shokut e bashkëveprimtarit të Kryetarit të BDI-së z. Ali Ahmeti, veprimtarit nga Kosova, z. Ismet Sylejmanit! Sa parashikim atëherë, aq realitet sot!

Read Full Article
Bëmat e veta, VMRO i kërkon te të tjerët!

Bëmat e veta, VMRO i kërkon te të tjerët!

-Çdo krahasim midis pushtetit të VMRO-së dhe qeverisë aktuale, janë si qielli me tokën. Fraza “shtet i robëruar” nuk lindi rastësisht, sepse një VMRO që veten e shiste si patriotike, ia kishte zënë frymën shtetit në çdo fushë: mediat e

Read Full Article
Ekonomia botërore nuk ka më nevojë për Rusinë

Ekonomia botërore nuk ka më nevojë për Rusinë

Që nga pushtimi i Ukrainës shkurtin e kaluar, presidenti rus Vladimir Putin është ngjitur lart mbi plotfuqishmërinë e tij të supozuar energjetike, duke e mbajtur ekonominë globale peng të tekave të tij. Që nga vera e kaluar, Putini ka mbytur furnizimet me

Read Full Article