Back to homepage

Editoriale

Bëmat e veta, VMRO i kërkon te të tjerët!

Bëmat e veta, VMRO i kërkon te të tjerët!

-Çdo krahasim midis pushtetit të VMRO-së dhe qeverisë aktuale, janë si qielli me tokën. Fraza “shtet i robëruar” nuk lindi rastësisht, sepse një VMRO që veten e shiste si patriotike, ia kishte zënë frymën shtetit në çdo fushë: mediat e

Read Full Article
Ekonomia botërore nuk ka më nevojë për Rusinë

Ekonomia botërore nuk ka më nevojë për Rusinë

Që nga pushtimi i Ukrainës shkurtin e kaluar, presidenti rus Vladimir Putin është ngjitur lart mbi plotfuqishmërinë e tij të supozuar energjetike, duke e mbajtur ekonominë globale peng të tekave të tij. Që nga vera e kaluar, Putini ka mbytur furnizimet me

Read Full Article
“Grupi i Zjarrit” iu bëri shërbimin më të mirë Artan Grubit. Ai po mirëpritet nga qytetarët!

“Grupi i Zjarrit” iu bëri shërbimin më të mirë Artan Grubit. Ai po mirëpritet nga qytetarët!

Shënjestrimi i Artan Grubit për të shpalosur pakënaqësitë brenda BDI, nga i ashtuquajturi “Grupi i zjarrit”, rezulton të jetë një fushatë tejet pozitive për zv.kryeministrin e parë dhe shefin e kabinetit të liderit të BDI, Ali Ahmeti. Në takimet e

Read Full Article
Britania po ndryshon ekuilibrat në Azi!

Britania po ndryshon ekuilibrat në Azi!

Rishi Sunak dhe Fumio Kishida po krijojnë lidhje më të ngushta ushtarake mes Britanisë dhe Japonisë. “The Times” në një analizë të gjatë shkruan se dy vendet pritet edhe  rrisin buxhetin për mbrojtjen ushtarake. Në Londër, Rishi Sunak dhe homologu

Read Full Article
Informim me rëndësi nga redaksia Flaka

Informim me rëndësi nga redaksia Flaka

Këto ditë në Facebook, sigurisht me qëllime të caktuara është keqpërdorur emri dhe logoja e Agjencisë së lajmeve Flaka. Një faqeje në Facebook i është ndryshuar emri dhe është riemëruar me emrin “Flakanews.mk”, dhe po ashtu është keqpërdorur logoja e

Read Full Article