Analiza: Bashkë me temperaturat nxehet edhe skena politike në Maqedoninë e Veriut!

Analiza: Bashkë me temperaturat nxehet edhe skena politike në Maqedoninë e Veriut!

Bashkë me temperaturat po nxehet edhe skena politike në Maqedoninë e Veriut. Lista e zezë amerkine, bomba të reja, arrestimet, aktakuza, ndjekje e përndjekje për korrupsion në tentativë shoqëruan ditën e mërkurë në Maqedoninë e Veriut, shkruan Agjencia e lajmeve

Read Full Article
“Next” në listën e SHBA-së Vuçiqi dhe kushdo që nuk merr vesh!

“Next” në listën e SHBA-së Vuçiqi dhe kushdo që nuk merr vesh!

Amerika edhe një herë i tregon Serbisë se mbetet ajo e vjetra. Sot e ka futur në Listë të Zezë bashkëpunëtorin më të afërt të Vuçiqit prej se është në pushtet, Aleksandar Vulinin. Vulini ka qenë disa herë në Rusi

Read Full Article
Faton Kurti pyet Borellin: Në cilin vend të botës shpërblehet kidnapuesi?

Faton Kurti pyet Borellin: Në cilin vend të botës shpërblehet kidnapuesi?

Borrell përsërit kërkesat: “Zgjedhje të reja dhe Asociacion”! Ndërsa Serbia e Vuçiqit kidnapon tre policët e Kosovës duke kryer detyrën e tyre në territorin e Kosovës – Borrell kërkon nga Kosova që të shpërblejë Vuçiqin për kidnapimin e tre policëve

Read Full Article
Këshillim me udhëheqësin e popullit shqiptar Ali Ahmeti

Këshillim me udhëheqësin e popullit shqiptar Ali Ahmeti

Së bashku me Ismet Sylejmanin, Haxhi Shalën patëm kënaqësinë të dëgjonim këshillat tejët të vleshme të udhëheqësit të popullit shqiptar, kryetarit të BDI-s Ali Ahmetit. Ragip ShalaKryetar i Klubit Politik ,, Afrim Zhitia’’Tetovë 20.06.2023

Read Full Article
Kryqëzimi i maskarenjve dhe analfabetëve

Kryqëzimi i maskarenjve dhe analfabetëve

Shkruan: Shkelzen Halimi Elitat politike shqiptare fare nuk bëjnë përpjekje që të mësojnë mbi gabimet. Veprimet e shpeshta primitive tregojnë se akoma jemi larg të kuptuar të vlerave demokratike dhe qytetëruese. Këtyre elitave, fatkeqësisht u është bërë kod politik retorika:

Read Full Article