Në këtë pikë të luftës, paqja duket më e largët se kurrë!

Në këtë pikë të luftës, paqja duket më e largët se kurrë!

Ukraina nuk është ende në gjendje ta detyrojë Rusinë tërhiqet. Putin nuk ka asnjë mënyrë të qartë për t’u tërhequr dhe ka lënë të kuptohet se do të përdorë armë bërthamore nëse do të jetë e nevojshme. Në këtë situatë,

Read Full Article
Moratorium i pjesshëm i Redaksisë Flaka ndaj Aleancës për Shqiptarët – ASH

Moratorium i pjesshëm i Redaksisë Flaka ndaj Aleancës për Shqiptarët – ASH

Agjencia e lajmeve Flaka një ditë pas dorëheqjes së liderit të ASH, Ziadin Sela nga kryu i partisë, nxiti debatin për liderin e ri që do të merr drejtimin e këtij subjekti politik. Në mënyrë transparente, profesionale dhe të paanshme,

Read Full Article
Çfarëdo që të thotë Kremlini, nuk mund të besohet!

Çfarëdo që të thotë Kremlini, nuk mund të besohet!

Një sulm i tmerrshëm ndaj një “patrioti” të shquar pikërisht në periferi të kryeqytetit mund të jetë pikërisht gjëja e duhur për të ngjallur entuziazmin publik për një konflikt të përgjakshëm që tashmë është zvarritur për shumë më gjatë se

Read Full Article
Ku gaboi BDI?!

Ku gaboi BDI?!

Koment: TetovaSot Kur nisi fushata për zgjedhjet e Këshillit që u zhvillua më 20 gusht, gjithçka dukej e zbehtë, pa një mobilizim, por që do të elektrizohej më vonë. Nga zgjedhje të një rëndësie tjetër, dytësore në fillim ato më

Read Full Article
Gazetaria duhet të shkëputet nga Facebook-u

Gazetaria duhet të shkëputet nga Facebook-u

Të largohesh nga Facebook-u, tingëllon si gjë e thjeshtë, por nuk është e tillë. Kur është momenti i duhur për gazetarinë që të shpallë pavarësinë dhe të shkëputet nga Facebook-u? Të shuash llogarinë tënde në Facebook është një ide e

Read Full Article