Ku gaboi BDI?!

Ku gaboi BDI?!

Koment: TetovaSot Kur nisi fushata për zgjedhjet e Këshillit që u zhvillua më 20 gusht, gjithçka dukej e zbehtë, pa një mobilizim, por që do të elektrizohej më vonë. Nga zgjedhje të një rëndësie tjetër, dytësore në fillim ato më

Read Full Article
Gazetaria duhet të shkëputet nga Facebook-u

Gazetaria duhet të shkëputet nga Facebook-u

Të largohesh nga Facebook-u, tingëllon si gjë e thjeshtë, por nuk është e tillë. Kur është momenti i duhur për gazetarinë që të shpallë pavarësinë dhe të shkëputet nga Facebook-u? Të shuash llogarinë tënde në Facebook është një ide e

Read Full Article
Koment: U pastrua apo jo sheshi Iliria, pas manifestimit të BDI?

Koment: U pastrua apo jo sheshi Iliria, pas manifestimit të BDI?

Kush e pastroi sheshin Iliria pas manifestimit të BDI? Kjo është pyetja që lindi pas aktivitetit të partisë në pushtet për përvjetorin jubilar. Media të ndryshme raportuan që sheshi u pastrua nga rinsitët e BDI, por nga ana tjetër, eksponentë

Read Full Article
Koment: U gjetë qimja në gjellë. Tajnës qenka dashur t’i tregohet se si të vishet në skenë!

Koment: U gjetë qimja në gjellë. Tajnës qenka dashur t’i tregohet se si të vishet në skenë!

Dikush e gjeti “qimën në gjellë”. Në festën e BDI në Tetovë këngëtarja Tayna paska lënë namin me veshjen. Nami i madh sa gjithë ditën e diel vlonin rrjetet sociale me fotot e Tajnës dhe komente nga më të ndryshme,

Read Full Article
Koment: Festa e BDI hoqi atmosferën e zymtë që kishte kapluar Tetovën

Koment: Festa e BDI hoqi atmosferën e zymtë që kishte kapluar Tetovën

Pas ngjarjeve tragjike që goditën Tetovën, siç ishin vërshimet, termetet dhe zjarret, festa e së shtunës mbrëma e BDI hoqi atmosferën e zymtë që mbizotëronte në këtë qytet. Fëmijë të gëzuar, familje të lumtura u panë mbrëmë në sheshin Iliria

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare