A e ka ndryshuar Biden politikën për Kinën?

A e ka ndryshuar Biden politikën për Kinën?

Politika e një Kine është vetëm një simbol i marrëveshjes së gjatë dhe të heshtur midis dy vendeve për të lënë të pazgjidhur çështjen e Tajvanit. Është një politikë që ia vlen të kursehet, nëse është e mundur. Por kjo

Read Full Article
Dhe pas Putinit – Putin

Dhe pas Putinit – Putin

Luftimet në Ukrainë nuk po pakësohen. Rusët kanë në shënjestër më shumë se 30 qytete dhe fshatra të Ukrainës. Në të njëjtën kohë, forcat ukrainase sulmuan bastionin separatist të Donetsk dhe një bazë ushtarake ruse në rajonin Belgorod. Ushtarët rusë po mbërrijnë në

Read Full Article
Reagim: LPK – nga mbrojtja e Ismet Sylejmanit nuk komprementohet

Reagim: LPK – nga mbrojtja e Ismet Sylejmanit nuk komprementohet Updated

REAGIM LPK – NGA MBROJTJA E ISMET SYLEJMANIT NUK KOMPROMETOHET Në kuadër të stuhisë mediatike për mohimin e vlerave dhe personaliteteve kombëtare, kohëve të fundit janë dëgjuar zëra denigrues edhe ndaj veprimtarit të LPK-së Ismet Sylejmanit ish kryetar, dhe tani

Read Full Article
Sa herë është parashikuar gabimisht Lufta e Tretë Botërore?

Sa herë është parashikuar gabimisht Lufta e Tretë Botërore?

Një ditë pas fundosjes së anijes luftarake ruse “Moscow”, një prezantues i njohur televiziv rus tha se konflikti është kthyer në Luftën e Tretë Botërore. Në një kohë kur rusët po bënin përparim jashtëzakonisht të ngadaltë në fushën e betejës, spikerja

Read Full Article
Të vërtetat e shëmtuara mbi Mbretëreshën dhe perandorinë britanike

Të vërtetat e shëmtuara mbi Mbretëreshën dhe perandorinë britanike

Ne mund të themi të vërtetën për atë histori, edhe kur ndalemi në një moment për të uruar që shpirti i saj të prehet në paqe, dhe që familja e saj ta përballojë me sukses këtë fazë tranzicioni. Por më

Read Full Article