Gostivar, “SLOVO 21”, hap konkursin ndërkombëtar poetik

Gostivar, “SLOVO 21”, hap konkursin ndërkombëtar poetik

Shoqata për kulturë dhe vlera të përbashkëta “SLOVO 21”, Gostivar, njofton se ka hapur konkursin ee radhës të Festivalit të VI ndërkombëtar poetik, raporton FLAKA. Për FESTIVALIN NDËRKOMBËTAR POETIK “SHKËNDIJAT LETRARE 2019” Gostivar, të drejtë për pjesëmarrje kanë të gjithë

Lexo tërë artikullin
I thjeshti Xhevdet Bajraj, poeti pa superpozim

I thjeshti Xhevdet Bajraj, poeti pa superpozim

Leonard Veizi Duket sikur në libraritë e Shqipërisë, vëllimet poetike me titujt elegantë e kopertina joshëse, kanë mbetur në vendin e suvenireve, të paprekura. Prurjet janë aq të shumta sa duken si masë pa mbarim. Pyetja vetëm një: A lexohet

Lexo tërë artikullin

REKLAMA