Mitreski: Vauçer prej 6.000 denarëve për 130.000 qytetarë

Mitreski: Vauçer prej 6.000 denarëve për 130.000 qytetarë

Turizmi është një nga degët më të prekura nga kriza e coronës dhe kjo është arsyeja pse paketa e tretë e masave ekonomike përfshin mbështetje për këtë degë të rëndësishme, tha Jovan Mitreski nga LSDM. Për të inkurajuar konsumin e

Lexo tërë artikullin
Ahmeti për 18 vjetorin e BDI: Koha për Kryeministrin e parë Shqiptar

Ahmeti për 18 vjetorin e BDI: Koha për Kryeministrin e parë Shqiptar

Të nderuar qytetarë, të dashur bashkëmendimtarë, Sot Bashkimi Demokratik për Integrim shënon 18 vjetorin e themelimit si subjekti më i madh i shqiptarëve në vendin tonë, trashëgimtar i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe përfaqësues legjitim dhe absolut i vullnetit politik të

Lexo tërë artikullin
Mickoski: Tërhiqem nëse i humb zgjedhjet

Mickoski: Tërhiqem nëse i humb zgjedhjet

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në emisionin “Click Plus” ka paralajmëruar tërheqje nga kreu i partisë nëse i humb zgjedhjet parlamentare, transmeton Zhurnal. “Për mua ekzistojnë dy kushte. Njëra është të fitojmë e tjetra është të bëjmë Qeverinë. E nëse

Lexo tërë artikullin
Mickoski: S’ka më parim “fituesi me fituesin” por “programi me program”

Mickoski: S’ka më parim “fituesi me fituesin” por “programi me program”

Kreu i partisë opozitare VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, i ftuar në emisionin ClickPlus në TV21 deklaroi se që nga 2016-ta në Maqedoni më nuk vlen parimi “fituesi me fituesin” për formimin e Qeverisë pas zgjedhjeve parlamentare. Tha se pas zgjedhjeve do

Lexo tërë artikullin
Bytyqi: Vauçerët pritet të ndihmojnë turizmin vendor

Bytyqi: Vauçerët pritet të ndihmojnë turizmin vendor

Fatmir Bytyqi, kryetari i Komisionit për financave në LSDM-së i përfshirë në krijimin e politikave ekonomike në një intervistë për Faktor flet mbi atë nëse Qeveria me ribalancën e buxhetit duhet të kishte ulur investimet kapitale dhe nëse nevojiten shkurtime

Lexo tërë artikullin