Back to homepage

Public Reforms

Rama: Forca të jashtme po i bëjnë lajka Ballkanit Perëndimor, por nuk heqim dorë nga anëtarësimi në BE

Rama: Forca të jashtme po i bëjnë lajka Ballkanit Perëndimor, por nuk heqim dorë nga anëtarësimi në BE

Është zhgënjyese të presësh, por liderët e Ballkanit Perëndimor duhet të refuzojnë propozimet nga fuqitë e huaja të jashtme dhe të ruajnë besimin në anëtarësimin në BE, bëri thirrje kryeministri shqiptar Edi Rama në një intervistë për Financial Times, raporton

Read Full Article
Përse vaksina ruse Sputnik nuk pranohet ende në Australi?

Përse vaksina ruse Sputnik nuk pranohet ende në Australi?

Në pritje të turneut të tenisit Australian Open, u bë e qartë se disa tenistë, të cilët janë vaksinuar me dy doza të vaksinës Sputnik, nga prodhuesi rus Instituti i Kërkimeve Gamaleja, nuk do të mund të marrin pjesë në këtë turne,

Read Full Article
Me vaksinë nuk ndryshohet gjeni juaj dhe nuk bëheni pre e “agjendës trans humaniste”

Me vaksinë nuk ndryshohet gjeni juaj dhe nuk bëheni pre e “agjendës trans humaniste”

Recensojmë një postim në Facebook, në të cilin u shpërnda video nga një peshkop rus, i cili thotë, se “elitat globale duan të zhdukin 6 miliardë njerëz”. Ai shton se liderët botërorë marshuan nën flamurin e trans humanizmit. Postimi që po recensojmë shton

Read Full Article
Rusia i etiketoi edhe gjashtë gazetarë të REL si “agjentë të huaj”

Rusia i etiketoi edhe gjashtë gazetarë të REL si “agjentë të huaj”

Radio Evropa e Lirë (REL) njoftoi se gjashtë gazetarë të tjerë të tyre janë etiketuar si “agjentë të huaj” nga Federata Ruse, duke filluar kështu vitin 2022 me gjithsej 18 gazetarë rusë të servisit të REL me etiketën si “agjentë të

Read Full Article
Video nga Rusia, paraqitet sikur të ishte nga mali Athos dhe sikur tregon Virgjëreshën Mari

Video nga Rusia, paraqitet sikur të ishte nga mali Athos dhe sikur tregon Virgjëreshën Mari

Rreth figurës që njerëzit besojnë se është Nëna e Zotit, drita shkëlqen në rreth dhe ndërsa videoja vazhdon, ajo bëhet gjithnjë e më e qartë. Të dukshme janë edhe lëvizjet e saj, të cilat shumëkujt i kujtuan temjanin. Legjenda thotë

Read Full Article