Back to homepage

Deklarata

Nuk është e vërtetë që çmimi i energjisë elektrike “nuk ka lëvizur” për 4 vite

Nuk është e vërtetë që çmimi i energjisë elektrike “nuk ka lëvizur” për 4 vite

Deklarata e kryeministrit se çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni për katër vite nuk ka lëvizur, është e pasaktë. Çmimi i energjisë elektrike në dy vitet e fundit është rritur dy herë, me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE),

Read Full Article
Nuk është e vërtetë që BDI deri tani nuk ka qenë në opozitë

Nuk është e vërtetë që BDI deri tani nuk ka qenë në opozitë

BDI ka qenë parti opozitare 15 vjet më parë, në vitin 2006 kur Gruevski formoi qeverinë me PDSH-në, PRSD-në dhe PLD-në. Ndërsa në pushtet është për 13 vjet – prej vitit 2008. Prandaj, i pasaktë është informacioni i “Levicës”, se

Read Full Article
Për dorëheqjet e Filipçes dhe Hasanit, Zaev duhej të priste përfundimin e hetimeve

Për dorëheqjet e Filipçes dhe Hasanit, Zaev duhej të priste përfundimin e hetimeve

Kryeministri i RMV-së Zoran Zaev mori vendim politik të mos i pranojë dorëheqjet e ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe zëvendës të tij Ilir Hasani, por arsyetimi që ai dha ishte me mangësi – mospërputhje. Gjegjësisht, hetimet nuk kanë përfunduar

Read Full Article