Video nga Rusia, paraqitet sikur të ishte nga mali Athos dhe sikur tregon Virgjëreshën Mari

Video nga Rusia, paraqitet sikur të ishte nga mali Athos dhe sikur tregon Virgjëreshën Mari

Rreth figurës që njerëzit besojnë se është Nëna e Zotit, drita shkëlqen në rreth dhe ndërsa videoja vazhdon, ajo bëhet gjithnjë e më e qartë. Të dukshme janë edhe lëvizjet e saj, të cilat shumëkujt i kujtuan temjanin. Legjenda thotë

Read Full Article
Është dezinformatë se nuk mund të largoheni nga vendi nëse nuk jeni të vaksinuar

Është dezinformatë se nuk mund të largoheni nga vendi nëse nuk jeni të vaksinuar

Sipas informacioneve të publikuara në faqen e Ministrisë së Jashtme, dmth protokollet për Maqedoninë e Veriut, Qeveria në seancën e mbajtur më 31 gusht të vitit 2021, solli një vendim, sipas të cilit një nga dokumentet që mundëson hyrjen apo

Read Full Article
Gjykata ruse urdhëroi mbylljen e grupit për të drejtat e njeriut ‘Memorial’

Gjykata ruse urdhëroi mbylljen e grupit për të drejtat e njeriut ‘Memorial’

Gjykata e Lartë e Rusisë të martën (28 dhjetor) urdhëroi mbylljen e “Memorialit”, grupit më të shquar të të drejtave të njeriut në vend, që ishte marrë me spastrimet e epokës së Stalinit dhe simbolizonte demokratizimin post-sovjetik, raporton Euroactiv, transmeton Portalb.mk. Vendimi

Read Full Article
Viti 2021 nën prizimin e dezinformatave pro-ruse

Viti 2021 nën prizimin e dezinformatave pro-ruse

Vitit 2021 po i vjen fundi, por duket se nuk do të përfundon dezinformomi pro – Kremlin. Këtë viti EUvsDisinfo ka shtuar 2,700 shembuj të ri të dezinformimit pro – Kremlin në data bazë. Kjo është ajo që kanë gjetur. Ukraina mbetet targeti kryesor

Read Full Article
Tabela me emrin e qytetit Sevastopol është hequr nga këndi i lojërave “ruse” për fëmijë në Shkup

Tabela me emrin e qytetit Sevastopol është hequr nga këndi i lojërave “ruse” për fëmijë në Shkup

Këndi i lojërave për fëmijë me tematikë ruse prapa Sallës Universale në Shkup, në ndërtimin e të cilit morën pjesë Komuna Qendër dhe Ambasada e Federatës Ruse në vend, shkaktoi një lloj skandali diplomatik. Meta.mk zbuloi se midis tabelave të vendosura me

Read Full Article