Back to homepage

Kundërspin

Petrovska mohon se ka pasur probleme me sigurimin e ushtarëve për grupet luftarake të NATO-s në Rumani dhe Bullgari

Petrovska mohon se ka pasur probleme me sigurimin e ushtarëve për grupet luftarake të NATO-s në Rumani dhe Bullgari Updated

Për pretendimet e bëra në postim, se ka pasur presion nga oficerët e NATO-s të SHBA-së ndaj ministres së Mbrojtjes, Slavjanka Petrovska, për faktin se gjoja nuk ka mundur të sigurojë një mijë ushtarë të ARM-së që të përfshihen në

Read Full Article
Kundërspin: Nuk ka asnjë konfirmim se “në të gjitha dokumentet e ardhshme të BE-së” gjuha maqedonase do të shkojë me shtesë ose fusnotë

Kundërspin: Nuk ka asnjë konfirmim se “në të gjitha dokumentet e ardhshme të BE-së” gjuha maqedonase do të shkojë me shtesë ose fusnotë Updated

Një grup i madh intelektualësh që e quajnë veten mësues maqedonas dolën publikisht me një Manifest: Ne u themi JO kushteve poshtëruese në propozimin e turpshëm. Në Manifest, përveç të gjitha arsyeve të tjera të cekura në përmbajtje, është një

Read Full Article
Kundërspin: Shteti nuk do të ishte anëtarësuar në NATO nëse nuk do të kishte plotësuar kushtet

Kundërspin: Shteti nuk do të ishte anëtarësuar në NATO nëse nuk do të kishte plotësuar kushtet

Përkundër asaj që shtrembëron Jakimovski se “vendi do të ishte futur në NATO edhe me dhunë dhe pa ndryshuar emrin”, përcaktimi për integrimin euroatlantik i ndonjë vendi është vendim i pavarur i secilit prej tyre. Për çfarë flasin faktet dhe

Read Full Article
Kundërspin: Mickoski e përdori incidentin në protesta për të mbledhur pikë politike

Kundërspin: Mickoski e përdori incidentin në protesta për të mbledhur pikë politike

Mickoski, i cili pretendon se edhe më parë ka pasur kërcënime për sigurinë e tij, shtrembëron kur me siguri thotë se qëllimi i personit të armatosur në protestat e djeshme ka qenë ta vrasë atë. E gjithë kjo mund të

Read Full Article
Kundërspin: Anketa për 100 ditët e Qeverisë nuk tregon epërsi të VMRO-DPMNE-së para LSDM-së

Kundërspin: Anketa për 100 ditët e Qeverisë nuk tregon epërsi të VMRO-DPMNE-së para LSDM-së Updated

Kumtesa e publikuar nga partia opozitare VMRO-DPMNE, përkatësisht titulli i saj, është spin klasik, mbi të cilin duket se janë ulur një numër i madh i mediave në vend, pa e kontrolluar përmbajtjen dhe pyetjet e anketës së bërë nga QMBN.

Read Full Article

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....