Kthehu në faqen kryesore

Verifiko fakte

Vërtetmatësi dhe Fondacioni Metamorfozis u bënë anëtarë të rrjetit evropian për verifikimin e fakteve

Vërtetmatësi dhe Fondacioni Metamorfozis u bënë anëtarë të rrjetit evropian për verifikimin e fakteve

Portali për verifikimin e fakteve,  llogaridhënies dhe transparencës publike, Vërtetmatësi, së bashku me botuesin e tij, Fondacionin Metamorfosis, janë bërë anëtar me të drejta të plota dhe të certifikuar të Rrjetit Evropian të Standardeve të Verifikimit të Fakteve (European Fact

Read Full Article
Nuk është e vërtetë që qeveria e Ukrainës po kërcënon të nisë sulme terroriste në mbarë Evropën

Nuk është e vërtetë që qeveria e Ukrainës po kërcënon të nisë sulme terroriste në mbarë Evropën

Në klipin e videos që u keqinterpretua në postim, Podoljak flet për një situatë hipotetike në të cilën BE-ja do të ndalonte së ndihmuari Ukrainën dhe shpjegon se çfarë do të ndodhte në Evropë nëse ndërpritet ndihma për armë. Por

Read Full Article
As Putin nuk lufton kundër të keqes, as Gates nuk i helmon njerëzit nga ajri

As Putin nuk lufton kundër të keqes, as Gates nuk i helmon njerëzit nga ajri

Më shumë se një vit më parë, Rusia kreu një pushtim ushtarak të Ukrainës, e cila si një shtet sovran ka një të drejtë plotësisht legjitime për të mbrojtur veten. Narrativa se “Putini po lufton të keqen” është vepër e

Read Full Article
Afera me dokumentet e zbuluara po shtohet – është shumë e sigurt që të paktën disa prej tyre janë manipuluar

Afera me dokumentet e zbuluara po shtohet – është shumë e sigurt që të paktën disa prej tyre janë manipuluar

Çfarë dihet për aferën me dokumentet e zbuluara nga SHBA deri më 10.04.2023? Çështja filloi të zhvillohet që në 28 shkurt, kur u zbuluan dokumentet e para. Deri më tani janë zbuluar rreth 100 dokumente, disa prej të cilave janë

Read Full Article
As nuk është konfirmuar dhe as nuk është mohuar rekrutimi i vullnetarëve nga grupi Wagner në rajon

As nuk është konfirmuar dhe as nuk është mohuar rekrutimi i vullnetarëve nga grupi Wagner në rajon

Wagner Group është një kompani private ushtarake me lidhje të forta me qeverinë ruse, në pronësi të Yevgeny Prigozhin, i quajtur “kuzhinieri i Putinit” sepse restorantet e tij janë të preferuarat e Putinit. Një figurë tjetër domethënëse e Wagner është

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare