Back to homepage

vstnmr2022ttsv

Nuk është e vërtetë që drejtori i OBSH-së është arrestuar për krime kundër njerëzimit

Nuk është e vërtetë që drejtori i OBSH-së është arrestuar për krime kundër njerëzimit

Nuk është e vërtetë që drejtori i OBSH-së, Tedros Adhanom Gebrejsus, është arrestuar më 24 korrik të vitit 2022. Bëhet fjalë për artikull të një ueb-faqe satiriste. Për shkak të arsyeve të panjohura, autori i postimit që e recensojmë nuk

Read Full Article
Fotografia keqpërdoret për të akuzuar BE-në për gjoja fashizëm

Fotografia keqpërdoret për të akuzuar BE-në për gjoja fashizëm

Nuk është e vërtetë se në fotografinë, e cila është shpërndarë si pjesë e postimit, shihen dy politikanet, Zuzana Çaputova dhe Ursula von der Leyen, me simbole fashiste që mund të lidhen me ndonjë shoqëri sekrete në të cilën ka

Read Full Article
Çfarë pas pranimit të BE-së për nisjen e bisedimeve qasëse

Çfarë pas pranimit të BE-së për nisjen e bisedimeve qasëse

Menjëherë pas miratimit të propozimit francez në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut, më 19 korrik u zhvillua konferenca e parë ndërqeveritare midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë me Bashkimin Evropian. Negociata nuk do të fillojnë derisa të bëhen ndryshimet kushtetuese nga pala

Read Full Article
Këto dokumente ju duhen për biletë mujore apo vjetore në autobusët e Tetovës

Këto dokumente ju duhen për biletë mujore apo vjetore në autobusët e Tetovës

Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova Transport” njofton qytetarët se çfarë dokumente ju duhet të dorrëzojnë për t’u pajisur me kartelë mujore apo vjetore. Për fëmijët deri në moshën shtatë vjeç, transporti publik është falas, transmeton Portalb.mk. Çmimet dhe kategoritë e biletave mund

Read Full Article
Rroga të jashtëligjshme, regjistrim jo i plotë dhe parregullsi tjera në Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut, konstatoi Revizioni

Rroga të jashtëligjshme, regjistrim jo i plotë dhe parregullsi tjera në Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut, konstatoi Revizioni

Enti Shtetëror për Revizion ka konstatuar disa parregullsi në kontrollet e kryera në Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport, për çka ka paraqitur edhe disa rekomandime, transmeton Portalb.mk. “Llogaritja e pagës për punonjësit nuk është në përputhje me

Read Full Article