Back to homepage

vstnmr2022ttsv

Turqia nuk vendosi të largohej nga NATO dhe konsullatat nuk u mbyllën për shkak të tërmetit

Turqia nuk vendosi të largohej nga NATO dhe konsullatat nuk u mbyllën për shkak të tërmetit

Ne e vlerësojmë postimin që po shqyrtojmë si të pavërtetë. Pretendohet rrejshëm se tërmeti është shkaktuar nga një sulm gjeologjik, se tërheqja e diplomatëve ka ardhur për shkak të tërmetit dhe se Turqia ka vendosur të tërhiqet nga NATO. Sa

Read Full Article
Kundërspin: Miloshoski e di se NATO nuk i beson Dimovskit, ndërsa në Moskë do të ishte i mirëpritur!?

Kundërspin: Miloshoski e di se NATO nuk i beson Dimovskit, ndërsa në Moskë do të ishte i mirëpritur!?

Viktor Dimovski, i cili sigurisht mban njëfarë përgjegjësie për skandalin me Onishchenkon, mund edhe të mos shkojë si ambasador në Paris. Por, natyrisht, nuk do të jetë për shkak të asaj që shtrembëron Milloshoski, që NATO nuk i besoi, ndërsa

Read Full Article
Nuk është e vërtetë që polakët po vdesin për Ukrainën, dhe që Ukraina e bombardoi qëllimisht Poloninë

Nuk është e vërtetë që polakët po vdesin për Ukrainën, dhe që Ukraina e bombardoi qëllimisht Poloninë

Në maj të këtij viti u publikuan informacine se Polonia po përgatitej t’i bashkohej konfliktit ushtarak në Ukrainë, por kontrollet e fakteve nga Euronews dhe kontrollues të tjerë të pavarur të fakteve kanë treguar se pretendime të tilla janë të

Read Full Article
Mucunski dyshon se ministrat dhe strukturat e sigurisë me burime shtetërore po financojnë mediat pro-ruse

Mucunski dyshon se ministrat dhe strukturat e sigurisë me burime shtetërore po financojnë mediat pro-ruse

Kryetari i komunës Aerodrom të Shkupit, Timço Mucunski, në paraqitjen e tij si i ftuar në “Radio Lider” theksoi se ekzistojnë dyshime që vijnë nga jashtë Maqedonisë se zyrtarë të qeverisë, ministra të caktuar dhe struktura të caktuara të sigurisë në

Read Full Article
Si një fotografi nga Sllovenia e përpara 12 viteve, u bë dëshmi ruse e “bombës së pistë” të Ukrainës

Si një fotografi nga Sllovenia e përpara 12 viteve, u bë dëshmi ruse e “bombës së pistë” të Ukrainës

Qeveria sllovene është përgjigjur zyrtarisht se fotografia e përdorur nga Ministria e Punëve të Jashtme ruse në postimin e saj në Twitter është një foto e Agjencisë së Mbetjeve Radioaktive të Sllovenisë (ARAO) e vitit 2010. Në reagimin e qeverisë

Read Full Article